|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 8 με 10 μερες θα ξερεις.... Δεν εχω δει ποτε τσαμπι που να μην βγαζει σαλιγκαρια.
Ο μονος κινδυνος ειναι να εχει πολυ ζεστη στο καπακι και να βρασουν, αλλιως σε λιγο θα εχεις ΠΟΛΛΑ σαλιγκαρια κιτρινα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 05-06-09 στις 06:47 |
|
|||
|
|||
![]()
....και λογικα θα δεις κι αλλα τσαμπια...ποτε δεν εχω δει να σταματανε σε ενα
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με την εκδοχή του netblues. Συνήθως, τα κλειστά ενυδρεία διαφυλάσσουν αρκετή υγρασία ώστε να παραμένουν υγρά τα αβγά για όσο χρειαστεί μέχρι και την εμφάνιση των μικρών. Αν το ενυδρείο δεν μπορεί να παρέχει την υγρασία αυτή, τότε οι συχνοί ψεκασμοί (με νερό του ενυδρείου) πάνω στα αβγά με ένα μπιτονάκι ψεκαστικό (από τα καταστήματα ειδών κήπου) είναι υποχραιωτικό αν θέλουμε να δούμε μικρά. Αν τυχόν και αποξηρανθούν έστω και μια φορά, τότε το πουλάκι έχει πετάξει...
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια εγω εδω και 3 μηνες εχω 3 τετοια αλλα τσαμπι δεν εχω δει... τι λετε να φταιει?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ίσως δεν έχουν "προσαρμοστεί" ακόμα. Εμένα έκαναν 4 μήνες μέχρι να δώ τσαμπί και απο τότε δεν σταμάτησαν "το παστίτσιο" ![]() ![]() ![]() Υπομονή και μια μέρα θα ανοίξεις το καπάκι και θα χαρείς!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι πιο τυχερά. |
|
||||
|
||||
![]()
επιβεβαιώνω κι εγώ τα παραπάνω,,,μετά από 1μιση χρόνο μοναξιάς ο γκάρης το apple snail μου χάρισε σήμερα ένα τσαμπί κολλημένο στο καπάκι. σε αναμονή λοιπόν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, ας μην παίρνουμε μακριά το πράγμα.
Δεν είναι λίγες οι φορές όπου μεταφέρουμε άθελα μας μέσω κάποιου φυτού κάποιο σαλιγγαράκι. Δεν έχετε διαπιστώσει ότι όποτε έχετε δει έστω και ένα στο ενυδρείο σας, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αυξάνεται και έχουμε τα γνωστά ποστ στο φόρουμ περί "απαλλαγής από τα σαλιγγάρια"! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
apple snail | aaaooll | Σαλιγκάρια | 3 | 19-11-07 20:02 |
Apple snail | dimitrisgiannoulakis | Σαλιγκάρια | 3 | 29-01-07 18:18 |
Apple snail RIP ? | abrous | Σαλιγκάρια | 7 | 04-01-07 09:34 |
Apple snail | qstavrosq | Σαλιγκάρια | 11 | 29-06-06 23:35 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |