|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πρίν την κόλλα για το pvc οπωσδήποτε γυαλοχαρτάρισμα και πέρασμα με το κατάλληλο διαλυτικό
μην ακουσω ου απο τίποτα εμπειροτεχνίτες γιατί είμαι "παθών-μαθών" πάντα γυαλοχαρτάρισμα και διαλυτικό και όσο μεγαλώνει το πάχος και η διάμετρος τόσο περισσότερο διαλυτικό χρειάζεται-μέχρι να μαλακώσει το υλικό και μετά κόλλα. για σωστές κολλήσεις όσο για την σιλικόνη-έχω δεί πολυαιθυλένιο κολλημένο με κόλλα pvc να αντέχει 3-4 μέρες σε φυσική ροή-αλλά σιλικόνη να κολλάει pvc πρώτη φορά-μάλλον σε κάνει να νομίζεις ότι κόλλησε ενώ στην ουσία έχει απλά σφηνώσει |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο παλι είναι μια υπκειμενική άποψη.Όσες κολλήσεις και αν έκανα με pvc κόλλα δεν τις γυαλοχάρτωσα ΠΟΤΕ και έχουν γίνει ένα σώμα.Μόνο με πριόνι κόβεις πλέον τις ενώσεις.Πάντα μιλάω για απλή ροή νερού με βαρύτητα.
|
||||
|
||||
![]()
πού είναι το τόπικ με τις κολλήσεις pvc να επιμείνω για την αντικειμενικότητα της πρότασής μου-
![]() φυσική ροή εντάξει και το νερό είναι κρύο αλλά το σωστό είναι σωστό και με μαστίχα χίου μπορεί να κολλήσει αν είναι σφηνωμένες οι διάμετροι αλλά δεν το προτείνει κανένας... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως ,επειδή μιλαμε για ενυδρειακές κατασκευές, το νερό δεν υπερβαίνει τους 32οC.
Τωρα για την μαστιχα Χίου θα σε γελάσω.Όπως λενε και οι Αμερικάνοι συνχομπίστες για όλα τα πράγματα υπάρχουν 3 τρόποι. -Ο σωστός τρόπος -Ο λάθος τρόπος -Και ο δικός μας τρόπος, που συνήθως δουλέυει για μας.
|
||||
|
||||
![]()
στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν-ο σωστός τρόπος είναι γυαλοχαρτάρισμα-διαλυτικό-κόλλα και στα δύο κομμάτια
αν και ίσως το pvc καλυτερα να αποφευγεται σε νερά που δεν είναι για απόρριψη ακριβό το pp και το pe αλλά είναι και ατοξικά off topic και τα μυαλά στα κάγκελα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
θα γίνω κόσμιος φορουμίστας αλλά πρίν...ας κάνω το τελευταίο μου όφ τόπικ
![]() μην ακούω για μαστορους σε οικοδομές....τα νευρα μου... αν έτσι πρέπει έτσι να κάνει αλλιώς ας αφήσει την αγορά για αυτούς που ενδιαφέρονται για ποιότητα υπηρεσιών και καλή καρδιά Δεν θα ξανα οφτοπικάρω το ορκίζομαι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση του φτωχου!!!! | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 06-12-14 06:15 |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |
Υπερχειληση... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-11-07 08:57 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |