|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το χρώμα τους είναι όπως στο albino αλλά δεν έχουν κόκκινα μάτια και ούτε τόσο μύτερό στόμα. το ένα είναι 5.5 εκ και το άλλο 4, όταν τα πήρα ήταν σχεδόν 3εκ. το μεγάλο έχει 3 eggspots ενώ το άλλο δύο. Όπως είδα σε μια σελίδα το θηλυκό ήταν ετσι ξεθωριασμένο όπως το δικό μου.
------------------------- http://www.enydriofilia.net/forum/vi...php?f=47&t=316 είναι όπως το ψάρι στη τελευταία φώτο. ------------------------- μπορώ να πω οτι είναι ίδιο με αύτο που μου λες. φαντάσου τι κατάστημα είναι που δεν ξέρει τα ψάρια. Βέβαια τοα πήρα όταν πρωτο ανοίξανε. πως μπορώ να ανεβάσω φώτο?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thalia25 : 15-05-09 στις 09:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι Labido(εμένα δεν μ΄ενοχλεί που παραπέμπεις σε άλλο φόρουμ αλλά δεν είναι σικ
![]() Ανακεφαλαιώνοντας η αλλαγή χρώματος όπως είπε ο Βασίλης δεν είναι σίγουρα ένδειξη ασθένειας αλλά μπορεί να είναι προάγγελος.Τα λίτρα σου είναι λίγα για mbuna και 2 ψαράκια σίγουρα θα στρεσάρονται(θέλουν πιο πολλά λίτρα και 1αρσ.+3θηλ.). {Γνώμη μου (βγάλε και το ξύλο)να πας για Τανγκανίκα όπου έχεις πολλές επιλογές για τα λίτρα σου,με εξίσου όμορφα ψαράκια.} |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν τους πάρω μεγαλύτερο ενυδρειο θα μπορουν να επιβιωσουν μαζί?
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμ..για Metriaclima(Pseudotropheus) estherae μου φαίνονται.
|
|
|||
|
|||
![]()
βοηθήστε με γιατί αν περιμένω απο το κατάστημα πάλι θα νομίζω ότι έχω άλλα ψάρια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουτε εμενα μου κανουν για labido.οπως τα λεει ο Κλεοβουλος πρεπει να ειναι.
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικά απ' ότι είδα στο cichild forum είναι: metriaclima sp. aurora yellow. Mέχρι τώρα είναι το πιο ταιριαστό. Εσείς τι λέτε??
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η αλλαγή έγινε!My new Yellow !! Ιδού το αποτέλεσμα!!! | joys | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 01-12-07 14:57 |
αλλαγη χρωματος? | tzimakos | Bettas | 10 | 01-08-06 23:38 |
yellow pk(m) X mg pk (f) | deMetrIs | Bettas | 24 | 27-04-06 23:45 |
yellow lab | koko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 19-04-05 10:35 |