|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε η λίμνη σου έχει θέσει των πήχη σε επίπεδα άπιαστα για πόλους από εμάς.
![]() Πολύ νερό ρε φίλε μπράβο τεραστία λίμνη και όμορφη. ![]() Μπορείς να βάλεις και μια μικρή βαρκούλα μέσα και να κανείς και βαρκάδα ![]() Ελπίζω να κανείς των κόπο να μας πεις μερικά πράγματα για την λίμνη σου. ![]() Είσαι κορυφή και τρελαμένος επίσης με την καλή έννοια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και βαρκαραδα εχω κανει..και ηλεκτροκινητα βαρκακια εχω βαλει με ψαρά πανω τους
![]() ![]() ![]() Πειτε μου τι θελετε να σας πω και τα λεω ολα... παντως σταματαει η εξελιξη αυτης της λιμνης γιατι παραδιπλα σε λιγο διαστημα ξεκινα μια καινουργια με πολλα περρισοτερα λιτρα και αρκετο βαθος Με τις γνωσεις που εχω τωρα,πιστευω θα ειναι απιστευτα καλη.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι λες τωρα?????
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ξαναρθες φιλε!η επομενη θα ειναι πολυ παραπερα πιστευω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τις γραμμες που θα τραβαω στο χωμα μεχρι και την τελευταια πινελια θα ειστε οι πρωτοι που θα τα βλεπεται...
Με την ανταλαγη αποψεων σιγουρα θα βγει κατι καλυτερο.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι λιμνες μπαινουν δυναμικα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι δυναμικά εδώ μας έχει κάνει ο άνθρωπος να βλέπουμε της λίμνης μας και να λεμέ να το κουβαδάκι μας με το νερό!!!
καλά αν κάνει την νέα του λίμνη να του απαγορεύσετε να την παρουσιάσει γιατί θα μας κάνει στο τέλος να τα παρατήσουμε ![]() ![]() θα λέει ο κόσμος της περιοχής καλά η Καλαμάτα έχει τεχνίτη λίμνη?? Ο άνθρωπος είναι αλλού δε πιάνετε με τίποτα
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήλθες και πάλι στην παρέα. Είμαι σίγουρος ότι η πείρα σου θα μας φανεί πολύ χρήσιμη.
Μιχάλη, όταν μιλάμε για ΚΟΙ σίγουρα θα πρέπει να έρχονται τέτοια λίτρα στο μυαλό μας. Μπράβο Θάνο. Τί πικιλίες ΚΟΙ έχεις μέσα? ..καθώς και το σημερινό τους μέγεθος. Από εμένα, καλή διαμονή στην παρέα που ολοένα μεγαλώνει. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Θάνο, ξεκινάω και εγώ τη δική μου λίμνη σε κανένα μήνα...Όπου να' ναι θα έχω έτοιμα τα σχεδια. ¶ντε, μαζί....!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Απο μεγεθος ξεκιναμε απο τους 7 ποντους περιπου( δικιας μου παραγωγης) και φτανουν τους περιπου 50 ποντους... εχω 17 με 19 koi...τα 4 ειναι στους 50..τα υπολοιπα ειναι λιγο πιο μικρα... εχω επισης καμια 20αρια σαμπουκιν και χρυσοψαρα ολα με μεγαλες ουρες και πτερυγια.. Το μονο προβλημα μου ειναι πως μου ειναι δυσκολο να βρω φυτα...δεν υπαρχουν εδω... Εγω εχω ξεκινησει σχεδια...οταν τα ολοκληρωσω θα σας ποσταρω να τα δειτε και εσεις... Ευχαριστω για τα καλα σας λογια ![]() Koi rules
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θάνο, τότε θα σε συμβούλευα να ασχολιθείς με τις πικιλίες περισσότερο, μιας και τα λίτρα σου είναι ένα όνειρο λιμνόφιλου. Το επόμενο πράγμα που θα σου έλεγα και με πρόλαβες, είναι να ασχολιθείς με τον περίγυρο της λίμνης και όχι μόνο στα φυτά λίμνης, γιατί εκει΄θα είναι και ο χώρος όπου εσύ θα αναπαύεσαι, αλλά και μέρος του οικοσυστήματος που θα δημιουργήσεις. Φυτά λίμνης θα ετοιμάσω κάποιο κατάλογο όπου θα περιέχει πληροφορίες αλλά και για φωτογραφίες (θα προσπαθήσω) αν και ήδη έχω αρκετές. Για ακόμα μια φορά μεγάλο μπράβο για την τόλμη σου.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mini Pond στο μπαλκονι | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-08 09:19 |
μινι pond συνεχεια.... | aristomenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 28-08-07 19:39 |
μίνι pond....προβλήματα..... | aristomenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-08-07 00:15 |
Maldives underwater #1 | afrodite | Παραλία - Beach Bar | 22 | 23-11-06 20:04 |