|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 50 λίτρα έχει :
6 neon tetra, 4 cardinal tetra, 1 siamese algae eater, 2 serpa tetra και δυο swordtail Krisos = nkarytia ;;;;;; |
|
|||
|
|||
![]()
@krisos
Αμα βγάλεις το σωλήνα πως θα οξυγωνόνεται το νερό; Το φίλτρο μου έχει και άλλη επιλογή με βεντούρι σωληνάκι αλλά αυτό έβγαζε ακόμα ποιο δυνατή ροή. @in the pond Μπορεί ο μεγάλος αριθμός ψαριών να προκαλεί επιπλέον ρύπανση του νερού; Γενικότερα πως μπορώ να διαπιστώσω πόση τροφή θα πρέπει να ρίχνω στο ενυδρείο;
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε τα links που σου έδωσε ο In the pond στο post #9.
Πραγματικά θα σε βοηθήσουν να λύσεις αρκετές απορίες και να βασανίζεις λιγότερο τα ψαράκια σου. Φιλικά, Δημήτρης
|
|||
|
|||
![]()
Να και η χαριστική βολή! Είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού! Βρήκα σήμερα το πρωί φυσαλίδες συγκεντρωμένες στις γωνίες του ενυδρείου μου και 18 καινούρια μικρά ψαράκια...
Το νερό το άλλαξα χθές το μεσσημέρι κατά 20-25% και το βράδυ καθάρισα ένα τμήμα του πυθμένα από τη τροφή που είχε κατακαθίσει. Τώρα τι πρέπει να κάνω με τα μικρά; Να τα βάλω σε ξεχωριστό χώρο, ή να τα αφήσω ως έχουν;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για εξωτερικό φίλτρο !!! | george1981 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-11-08 13:32 |
Ερώτηση για το φίλτρο | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-09-07 10:51 |
Mια ερώτηση για φίλτρο | aggelos_a | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 20-08-07 17:16 |
Ερώτηση για φίλτρο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 09-03-07 20:52 |
Ερώτηση για λάμπες πυρακτώσεως και UV φίλτρο | Dimopoulos_d | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-02-05 21:20 |