|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ο χώρος που έχω για να φτιάξω την λίμνη είναι 6.0 x 3.5μ. και είναι ήδη σε χαμηλότερο επίπεδο απο τον υπόλοιπο κήπο, περίπου 0.75μ πράγμα που βοηθάει στην δημιουργία "φυσικού" καταράχτη αλλά και στο να την χαζεύεις απλα..
![]() To μέρος αυτό έχει σκιά την περισσότερη διάρκεια της μέρας οπότε το θεωρώ "ιδανικό". H μεγάλη λίμνη με φοβίζει όσον αφορά το ότι μπορεί να μετατραπεί λόγο έλλειψης γνώσεων σε μεγάλο βούρκο.. χεχεχε Βασίλη, μου φαίνεται ότι θα πάω κοντά στα 4000lt που μου προτείνεις πάντως. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.. Με βοήθησες αλλά κ με έβαλες σε ακόμα περισσότερες σκέψεις.. ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια, θέλω να αγοράσω μονομάχο - Συμβουλές;;;; | happy7 | Bettas | 8 | 02-06-09 12:00 |
έχω μια ιδέα αλλα θέλω πολύ βοήθεια ! (μέδουσες) | duaz | Γαρίδες | 9 | 12-04-09 13:38 |
Θέλω βοήθεια με φιλτρο eheim 2213 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-10-07 12:10 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |