|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολύ. Το προβλημα είναι ότι δεν μπορω να κανω συσκότιση γιατι από μερα σε μερα περιμενω να γεννηθουν τα καινουρια μωρα μου οπου και θα τα μεραφερω στο δευτερο ενυδρειο. Προς το παρον θα σβησω απλα τα φωτα.
Ευχαριστω και πάλι. |
|
||||
|
||||
![]()
Λεω να λυσω το προβλημα απλα με συσκότιση για αρχη και βλεπουμε. Απλα θελω πρωτα να μεαφερω τα μικρα.
Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα συνιστούσα ερυθρομυκίνη από την στιγμή που περιμένει γέννα.
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγη νερου με σκουπα βυθου η με το λαστιχο και αναρροφησε οσο μπορεις το κυανοβακτηριο....ευκολα "ξεκολλαει"....ποιος συχνες αλλαγες νερου θα ηταν καλο....δε χρειαζεσαι 20 νιτρικα.....δεν εχεις φυτεμενο.....το κυανοβακτηριο ισως δεν εξαλειφεται..αλλα περιοριζεται πολυ η αναπτυξη του απο το καθαρο νερο και τη δυνατη κυκλοφορια....ενας κυκλοφορητης θα βοηθουσε πολυ την κατασταση μεχρι να μπορεις να κανεις συσκοτιση...
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!
Σημερα ο πρωι ειχαν βγει και τα καινουρια μου μικρα από τις άλλες δυο μητερες που περιμενα. Τα μικρα μεταφέρθηκαν στην γεννηστρα μαζι με ην μανα από την προηγούμενοι γεννα και ξεκίνησα την διαδικασια της συσκότισης. Πριν γίνει η συσκότιση καθαρισα οσο μπορουσα το ενυδρειο χειροκίνητα εκανα μια καλη αλλαγη νερου και το σκεπασα με μια χοντρη κουβερτα. Οπου και θα την αφησω 3 με 4 μερες. Α) κατά την διάρκεια της συσκότισης να κανω καμια αλλαγη νερου ή δεν είναι απαραίτητη? Β) να εριχνα μεσα και καμια αντιβίωση για καλύτερα αποτελεσματα? Αν ναι ποια? Εγω βρήκα αυτή: Ερυθροσίνη των 500mg Γ) ταισμα κομμενο ε? Καμια άλλη συμβουλη??? Ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε πρώτα με την συσκότιση όπως και έκανες όχι όλα μαζί!
Αν δεν δεις βελτίωση τότε θα προχωρήσεις σε ερυθρομυκίνη
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
To ενυδρείο φάντασμα…… | dialpistis | Ζωοτόκα | 9 | 15-08-06 12:47 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |