|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και ποιος σου είπε ότι τα σύνεφα που έριξαν την βροχή σε αυτό το χωριό δεν προέρχονται από μία πόλη με μεγάλη τοξικότητα στην ατμόσφαιρα? Δυστυχώς ο αέρας δεν έχει σύνορα, οπότε σου προτείνω να κάνεις την προεργασία κανονικά. ¶λλοι τρόποι για να ρίξεις το Ph του νερού είναι να προσθέσεις στο ενυδρείο σου ρίζες, τύρφη ή σύστημα Co2. Εγώ τα κάνω και τα 3 (με DIY Co2) και προσθέτω και ένα "ζουμί" (wave rain Ph-) το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι από εκχύλισμα βελανιδιάς. Αυτό που κατάφερα είναι από 7,2 να το κατεβάσω στο 6,8. Κάπου είχα διαβάσει και για λεμονάκι αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι κάνουμε τώρα? | sofianos7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 27-11-08 14:00 |
Κακό δίκτυο νερού ; | heiko27 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-08-07 15:04 |
Τί κάνουμε τώρα; | jstiva | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-06 10:09 |
Ick. Το πρόλαβα. Τι κάνουμε τώρα; | alexandros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 31-01-06 12:40 |
Πότε κάνουμε χρήση CO2? | Liolios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 30-12-05 10:05 |