|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στις πρωτες 3 ειναι η θθυληκια που εχω στο 20λιτρο και στις αλλες 2 foto ειναι οι αλλες 2 θυληκιες που εχω στο μεγαλο......
ακουω........ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
στην τελευταια foto το guppy φαινεται λιγο στα αριστερα
------------------------- Σε ποσες μερες υπολογιζετε τη γεννα..??????
i love my fish..! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apolonistis : 04-04-09 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα!
![]() ![]() Οσο για την μέρα μόνο ενας "υπέρηχος" θα μας έλεγε με ακρίβεια. ![]() ![]() ![]() Σοβαρα τώρα: Για το ποιά θα γεννήσει πρώτη και πότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Αυτό που θα σε βοηθήσει να το καταλάβεις (μιας και μπορείς να τα βλέπεις τα ψαράκια σου απο κοντά): 1.θα δείς τα "ματάκια" των μικρών(αν ναι μέχρι το επόμενο Σ/Κ θα έχεις μωρά) 2.αν δείς "ματάκια" και η κοιλίτσα της μαμάς είναι "τετραγωνισμένη" είναι θέμα ημέρών αν όχι ωρών για την γέννα. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις πληροφοριες......και κατι αλλο.,,αν καποιος εχει μια φοτο με εγκυο guppy οπου φαινεται τετραγωνισμενη και φαινονται τα ματια των μικρων ας μου τη δειξει για να ειμαι πιο σιγουρος.......ξαναευχαριστω..!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
@apolonistis
Ρε φιλε γιατι βιαζεσε τοσο πολυ.Ασε τη φυση να κανει τη δουλεια μονη της. Ενταξει ειναι η πρωτη σου γεννα αλλα πρεπει να περιμενεις την ωρα τους. |
|
||||
|
||||
![]()
apolonistis όσο την κοιτάς την ανχώνεις και δεν θα γεννήσει.
|
||||
|
||||
![]()
¨οπως τις βλέπω εγώ στις φωτό πας για 15 μέρες και βάλε....
|
||||
|
||||
![]()
η πρωτη θυληκια γεννησε χτες το βραδυ.....εκανε 15-2μικρα......τωρα σειρα εχουν οι επομενες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με το καλό τώρα το μεγάλωμα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
15-2=13μικρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να σου ζησουν
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αντε επιτελους!!!!!!
Να σου ζησουν. Που τα γέννησε σε γεννηστρα η ελευθερη την αφησες. |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχας ευχαριστω για τις ευχες.....
Δευτερον..,,μολις τωρα γεννησε και η αλλη,εκανε 3 και ελπιζω το βραδυ να εχει τελειωσει....! ------------------------- Παράθεση:
και κατι αλλο.......μολις γυρισα σπιτι παρατηρησα να κυνηγανε τη θυληκια τα 2 αρσενικα και πολυ εντονα να την τσιμπαει το αλλο θυληκο...φοβουμενος μηπως παθει κατι την εβαλα στο ταπερ και γεννησε μετα απο 5 λεπτα....λετε πριν να γεννησει μια θυληκια να την κυνηγανε τα αλλα....... ------------------------- 12-20(12 με 20μικρα),.......τυπογραφικο λαθος
i love my fish..! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apolonistis : 05-04-09 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρά να τα βάλεις όλα μαζί στο 20λιτρο μη πάρεις γεννήστρα(τζάμπα λεφτά).Βάλε όλα τα κοριτσάκια στο μεγάλο και όταν γεννήσει και η τρίτη ψαρεύεις τα μικρά και τα βάζεις μαζί με τα άλλα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Guppy | john922 | Ζωοτόκα | 2 | 04-03-09 15:12 |
sos γεννα guppy..... | gohn1990 | Ζωοτόκα | 12 | 29-03-08 02:28 |
Γεννα guppy | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 10 | 11-02-08 16:41 |
guppy γεννα | jimfytakis | Ζωοτόκα | 2 | 20-05-07 21:54 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |