|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο!!!, Τελοιο!!!, Εκλπηκτικο!!!.....
Εχει μια πολυ χαρουμενη εικονα(στησημο) που μου αρεσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!!! μπραβο!!!
![]() (μια παρατηρησουλα ...εχεις σε ισες αποστασεις τις ανουμπιες και φαινονται παραταγμενες να χωριζουν το ενυδρειο σε ισα μερη...βαλτες λιγο ποιο ανομοιομορφα για να μη χτυπαει στο ματι....)
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο φιλε.αν και προσωπικα δεν ειμαι υπερ των πολλων φυτων σε malawi μπορω να πω οτι στο δικο σου μου αρεσει πολυ.
αυτο που εγω θα προτεινα ειναι να κανεις μια απο τις 2 πλευρες με τις πετρες πιο μπαχαλο. ![]() δηλαδη βαλες μερικες πετρες με κληση προς το τζαμι ετσι ωστε να μην υπαρχει τοση ομοιομορφια ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε ότι σου είπαν τα παιδιά με τις ανούμπιες! Γενικά είναι πάρα πολύ ωραίο το ενυδρείο! Μπράβο σου
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια !!
Στην επόμενη αλλαγή θα δοκιμάσω διαφορετικές θέσεις για τις ανούμπιες οι οποίες είναι δεμένες σε πετρούλες και μετακινούνται εύκολα. Να πώ επίσης ότι στην αρχή είχα βάλει vallisneria spiralis οι οποίες κατέληξαν στο στομάχι των ψαριών. Τις gigantea δεν τις έχουν πειράξει ακόμα (3-4 μέρες) και ελπίζω να μη γίνουν κι αυτές μεζεδάκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μπράβο κι απο μένα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |
Παρουσίαση Malawi | KOKOBAS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 05-06-08 23:52 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |
300 λίτρα Malawi update | frits | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 16-02-07 11:52 |