|
||||
|
||||
![]()
Φίλε mikele ίσως δεν πρόσεξες ότι τα ποστ είναι μερικών μηνών… είσαι και υπερβολικός στα μπράβο. Any way…
Το συγκεκριμένο ενυδρείο Rιο-400 τώρα έχει ξεστηθεί, πουληθεί αυτό κι ένα μέρος του εξοπλισμού και των ζωντανών. Αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση που στρώνω ένα Rio-300 μετά την μετακόμιση μου σε διαφορετική κατοικία. Προτίμησα το ριο- 300 για δύο λόγους α) δεν έχω αρκετό χώρο τώρα β) τα λίτρα αυτά με βολεύουν στο φωτισμό, έχω 6*54βατ Τ5 λάμπες. Είμαι δηλαδή στο ένα βατ ανά λίτρο! Στο 400άρι είχα μισό βατ ανά λίτρο. Επίσης το μήκος της 54 λάμπας καλύπτει απόλυτα το 1,20 μήκος του 300αριού. Από κυκλοφορία είμαι στο 60 επί. (3(marea) *4400 l/h, +1(marea)*3200 l/h, +1500 l/h εσωτερικό φίλτρο,+ σκίμμερ). O βράχος (περίπου 40 Κg) έχει αλλάξει, μπήκε καινούριος, κατά 80%. Αραγωνήτη έβαλα ζωντανό, 18 κιλά, ίσα για να καλύψει τον πυθμένα του ενυδρείου. Αν μπορέσω να βρω στη πορεία μία πατέντα για κάποιο εξωτερικό ασφαλές Refugio Στο ενυδρείο θα μπουν λίγα lps, λίγα sps, ίσως κανα clam αργότερα και λίγα ψάρια. Όχι ανεμώνες, τις ξεπεράσαμε ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικές φώτο από τη λίμνη μου. | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 29-05-07 10:50 |
Μερικές φώτο και από μένα | nickall13 | Φωτογραφίες μελών | 2 | 11-05-07 09:15 |
Reef φώτο | accnt | Φωτογραφίες μελών | 9 | 22-04-07 09:32 |