|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα! Να στείλει κανείς εδώ που βρίσκομαι; Αποκλείεται!!!
![]() Μπά, δε νομίζω να φταίει το τάισμα, είναι προγραμματισμένο πιά αυτό, στάνταρ και λίγο σχετικά, 1 μέρα την εβδομάδα δε ταίζω καθόλου, αλλά νομίζω ότι αυτά αυξάνονται ραγδαία σε αριθμό έτσι κι αλλιώς. Τώρα για παγίδες...Θα πιάσει σε αυτά, είναι πάρα πολύ μικρά, δεν ξέρω... Γιατί κάνω αυτοσχέδια παγίδα (με πλαστικό μπουκάλι και τρύπες και τροφή μέσα για δόλωμα) αλλά αυτά έτσι που είναι μικρά θα ξαναβγαίνουν, ενώ τα μεγάλα δε βρίσκουν απο πού να βγούν... Και τελικά δε μπορώ να πάρω απο Ρόδο, γιατί ήταν η αδερφή μου εκεί σήμερα και θα έστελνε με καράβι, το οποίο τελικά είχε απαγορευτικό και η αδερφή μου επέστρεψε με αεροπλάνο... όλα του γάμου δύσκολα, το ξέρετε αυτό; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν τρωει....... | barcelonista | Bettas | 3 | 20-02-09 14:42 |
τι τρωει το χελι? | Nikos95 | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 13-11-08 19:09 |
τρωει φυτα? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 22-02-08 17:56 |
Δεν τρωει!!! | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 22-04-07 20:41 |
o γλυφτης τρωει μικρα?? | Christos k | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 12-01-07 12:29 |