|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα,
ενα απο τα ενυδρεια μου ειναι απο τον μαρινοπουλο που ειναι παρομοιο (αν οχι το ιδιο) μπορεις να βαλεις οπως σου ειπαν τα παιδια ζωοτοκα ψαρακια και φυτα και θα γινει ενας παραδεισος το ενυδρειακι! μην ταλαιπωρισεις χρυσοψαρα στο στρωσιμο υπαρχουν πολλοι τροποι!! μπορω να σου δωσω εγω μπολι μιας και ειμαστε και γειτονες(και εγω απο κορινθο ειμαι) και αν χρειαστεις και κανα κερατοφυλλο να βαλεις στο ενυδρειακι γιατι κλαδεβω καθε εβδομαδα σχεδον! εκτος απο τα χρυσοψαρα που σου προτειναν μπορεις να ριχνεις και λιγη τροφουλα μεσα σαν να ειχες ψαρακια για να δημιουργηθει αμμωνια! καλη αρχη και ριξε διαβασμα! ------------------------- α και ξεχασα σε παρακαλω οχι παπαγαλοψαρα!!!!!!!!!! κανε μια αναζητηση στο νετ και θα καταλαβεις γιατι ΟΧΙ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavaigi : 17-02-09 στις 21:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια πολυ ωραια παντως κανενα pet shop δεν φερνει στην κορινθο πραγματικα φυτα.....για το κερατοφυλο χρειαζομαι υποστρωμα για φυτα????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δε χρειαζεσαι υποστρωμα για ευκολα φυτα......
επισης να ξερεις οτι η χωρητικοτητα της γυαλας ειναι 120 λιτρα.....αλλα αφαιρεις αρκετους ποντους που θα πιανει το χαλικι...και θα μετρησεις μεχρι τη σταθμη του νερου και οχι το υψος του γυαλιου....τα "καθαρα" λιτρα θα ειναι λιγοτερα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν χρειαζεται υποστρωμα εγω το εχω στην επιφανεια για να εχουν σκια τα δισκακια μου!
ειναι ευκολο φυτο και αναπτυσετε πολυ ευκολα εγω δεν προλαβαινω να το κλαδευω! |
|
|||
|
|||
![]()
τελειαααααααα ο βλακας στο πετ σοπ επειδη δεν ειχε φυτα τπτ μου ειπε πως θα εχω προβληματα και τετοια .....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρχικα παρτα ολα απτην αρχη μην βιαζεσε για το φυτο θα το εχω για πολυ καιρο και θα στο δωσω οποτε θες!
ολοι εδω θα σε βοηθησουν να κανεις σωστα βηματα! λοιπον 1.εχεις καταλυξει τι ψαρια θα βαλεις μεσα? 2.ποσες λαμπες εχει το ενυδρειο σου? 3.τι λαμπες? 4.εχεις αγορασει καποια πραγματα? αν ναι τι πραγματα?(διακοσμητικα και λειτουργικα) ------------------------- εδω στην κορινθο θα ακουσεις πολλα απο τα πετ σοπ......παρα πολλα ! σιγουρα εδω μεσα θα ακουσεις σωστα πραγματα απο ανθρωπους που θελουν πραγματικα να σε βοηθησουν και οχι να σου παρουν τα χρηματα σου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavaigi : 18-02-09 στις 00:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Oκ λοιπον απανταω με την σειρα...
1)οχι δεν εχω καταληξει 2)εχει μια ασπρη των 25watt 3)ασπρη απλη..... 4)ναι εχω αγορασει ασπρο χαλικι και εχω στρωσει το ενυδρειο και μια ριζα..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μαλιστα σημερα πηγα και αγορασα ανθρακα λογω οτι το νερο εχει κιτρινισει απο την ριζα..... μηπως μπορειτε να μ πειτε πως να βαλω τον ανθρακα?? που να τον βαλω στο φιλτρο??? το φιλτρο εχει με τη σειρα σφουγγαρι κατι πετρες στρογγυλους σβολους και απο πανω υαλοβαμβακα.....
(εεε?? μηπως ανοιγω καινουργιο ποστ σορυ) ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαποιες φωτο απο το ενυδρειο μου μηπως το ασπρο χαλικι αγχωνει τα ψαρια???? και απο οτι βλεπετε υπαρχει και καποια κιτρινιλα στο νερο και ενα πραγμα σαν ασπρες γραμμες στο τζαμι τι ειναι αυτο ξερουμε???
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι ασπρες γραμμες σαν σημαδια απο αλατα μου φαινονται....με ενα καθαρο σφουγγαρακιι που θα εχεις μονο για ενυδρειακη χρηση δοκιμασε να δεις αν φευγουν....
πολλοι υποστηριζουν πως το λευκο χαλικι στρεσσαρει τα ψαρια....ενας λογος παραπανω να αφησεις την κιτρινιλα που βγαζει το ξυλο καθως θα δινει ενα διαφορετικο τονο στον πυθμενα... θα πω "ζητω το εμποριο"....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
παρακαλω δωστε τα φωτα σας | N.fidiara | Φωτισμός | 5 | 26-01-08 20:11 |
Δωστε τα φώτα σας παιδια.. | spdm | Malawi | 16 | 24-03-07 21:22 |
Ειδικοι Μου , Δωστε Πληροφοριεσ | malawi | Malawi | 4 | 25-07-06 11:43 |
δωστε μου λυση pls | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 10-05-05 19:31 |