|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ------------------------- Εδω ειμαι κα παλι με τις αποριες μου..... Διαβαζα το http://www.aquatek.gr/vb/showthread....D4%D1%CF+JUWEL και δεν πολυ-καταλαβα τι παιζει τελικα με το πρασινο σφουγγαρι της juwel.... Η διαταξη του φιλτρου μου ειναι ως εξης απο πανω προς τα κατω. Poly Pad - πρασινο σφουγγαρι - χοντρο μπλε - siporax mini( ολη η συσκευασια σε διχτακι ανευ ελλατηριου κλιπ, για να μην λετε οτι δεν σας διαβαζω δλδ......) και τελος μπλε ψιλοτρυπο. Χτες εριξα πρωτη φορα αμμωνια και το εφεα στα 3-5 ml/l, σημερα σειρα εχει το nutrivec και συνεχιζω κανονικα με αμμωνια. Ερωτηση....Το πρασινο σφουγγαρι να το αφησω ή παρεμποδιζει την διαδικασια στρωσιματος με το σκεπτικο οτι κανει απονιτρωποιηση ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITRIS72 : 11-02-09 στις 13:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχει δλδ μεσα μια αμπουλα με "κατι" που "βοηθαει" στο ξεκινημα του ενυδρειου. Μετα γινεται απλο σφουγγαρι σαν τα μπλε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαλλον καποιος απο το μαγαζι το ανοιξε. ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|