|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά.
Πέρασα και εγώ απο το περίπτερο χθές το απόγευμα άν και είδα πολύ κόσμο εκεί δεν γνώριζα και κανέναν απο εσάς για να τα πούμε παρ'όλα αυτά τα δύδιμα ενυδρεία ήταν φοβερά όπως και όλο το περίπτερο του συλόγου.Φανταστείτε οτι ο κολητός μου που έχει και αυτός ενυδρείο δεν κατάλαβε την διαφορά ανάμεσά τους.Αλλα είναι φοβερά τυχερός ότι ψαράκι έχει βάλει στο ενυδρείο του γενοβολάει σαν τρελό θαρείς και έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Υ.Γ.Αλήθεια μονομάχους Crowtail ποιός πουλούσε εκεί έβλεπα κάτι παιδάκια να φέυγουν με μονομάχους στα σακουλάκια και απο ένα τραγικό μικρό πλαστικό ενυδρείο στα χέρια.Εψαχνα να πάρω κανένα ζευγάρι αλλα δεν βρήκα. |
|
||||
|
||||
![]()
Και γιατί δεν έπιασες κάποιον να συστηθείς και να γνωριστούμε ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα γράψει ο cris129 την εμπειρία του με τους μονομάχους
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον παιδες απαραδεκτω αυτο που εγινε στην Ζωοτεχνεια γνωστο πετσοπ μοιραζε μονομαχους σε σακουλακι που δεν μπορουσε να χωρεσει ουτε ενα φασολι γιγαντα, ειχε μεσα λιγο νερο και ελαχιστο αερα περιτο να σας πω οτι οτι τα ψαρια δεν εχουν φαει εδω και 3 ημερες που τα εχω στο σπιτι, ειναι πολλη στρεσαρισμενα και δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα ελπιζω να αντεξουν τα
καημενα τα ψαρακια για να τα βαλω σε ενα 15λιτρο το καθενα για να ειναι βασιλιαδες Υ.Γ οταν θα πω στο σπιτι θα σας ανεβασω και τις σχετικες φωτο που εβγαλα
|
||||
|
||||
![]()
Όταν σας λέω εγώ MegaBet
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα σακουλακια τους ηταν περιπου 6χ6 εκατοστα....ειχαν καπου 15 ml νερο μεσα...και ηταν κλειστα ερμητικα με θερμοκολληση...
ενιωθες να ανοιγεις ενα πακετακι καραμελες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως φετος η εκθεση εδειξε να εχει φθινουσα πορεια.
το γεγονος οτι οι μεγαλες εταιρεις του χωρου σνομπαραν την εκθεση,εχει να κανει με αυτους τους ''ανεγκεφαλους''επαγγελματιες στους οποιους εχετε ηδη αναφερθει(κακιστες πωλησεις λιανικης μονομαχων κλπ).σε οσες εκθεσεις γνωριζω,γινονται για χοντρικη,και την τελευταια μερα μπορουνε να πουλησουν και λιανικη.εδω εγινε το αντιθετο... δεν μπορει να ερχεσαι σε ενα πετ φεστιβαλ για να δεις απο κοντα τα ζωακια και γενικα το μελλον στο χομπι σου,και παραλληλα να βλεπεις διπλα σου τζακια !!!!! καμιναδες,ξηρους καρπους και ασημενια κοσμηματα..... ![]() εγω προσωπικα επισκεφτηκα την εκθεση παρασκευη πρωι,και μετα απο 15 λεπτα εφυγα αρων-αρων πολυ απογοητευμενος. οσο για τα ενυδρεια του συλλογου προσεγμενα οπως παντα αλλωστε,με μεγαλο θετικο τα +- ενυδρειακια,αλλα με μεγαλο αρνητικο κατα τη γνωμη μου τα τεραστια κοι του κυρ μιχαλη,τα οποια παλευανε να γυρισουν μεσα σε τοσο μικρο ενυδρειο ![]() κατα τα αλλα και κοσμακης περασε,και νομιζω οτι η εκθεση τουλαχιστον για το συλλογο πηγε καλα. για τους επαγγελματιες δεν το συζηταω.ισως ηδη σκεφτονται σοβαρα το να μην παρουν μερος στην επομενη.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 16-03-09 12:06 |
Συμμετοχή ΠΣΦΕ στην ΔΕΘ 2007 | Z_X | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 160 | 19-02-07 16:21 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |