|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=DIMITRIS72;330354]
Παράθεση:
![]() http://www.fishprofiles.com/files/profiles/411.htm
|
||||
|
||||
![]()
[quote=delta66;330356]
Παράθεση:
Να υποθεσω οτι με τα Applesnails και αργοτερα τις γαριδουλες θα ειμαι καλυμενος απο πλευρας αλγης-καθαρισμου ή πρεπει να παρω αλλον πλακοστομο μικροτερων προδιαγραφων? Ααααα και κατι αλλο.... ( αρχισαμε τις ερωτησεις παλι....) Το Juwel 70 εχει ενα δισκακι μαυρο στον πατο του. Αναμεσα στο δισκακι αυτο, και το πασο (κουζινα-σαλονι) που θα το τοποθετησω να βαλω καποιο λεπτο "λαστιχωτο" υλικο για τυχων απορροφηση κραδασμων ή δεν χρειαζεται??? Αυτα τα ολιγα.... ![]() ------------------------- [quote=delta66;330356] Παράθεση:
Περαστικα μας. ------------------------- ------------------------- Παράθεση:
Τι λετε?? Ψιλο χαλαζιακο χαλικι κατω ή κατι αλλο?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITRIS72 : 06-02-09 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πολλα ρωτας (χεχε)
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο, σε ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες σου, οπως και ολα τα υπολοιπα παιδια του forum. Το οτι πραγματικα αγαπατε το χομπι μας φαινεται
![]() Sorry για το..."κατα ριπας" στην συχνοτητα των ερωτησεων μου αλλα... εδω που ειμαι ησουν, και εκει που εισαι (ελπιζω....) θα ερθω. Οποτε εχω πολλα να μαθω... |
|
||||
|
||||
![]()
Παντος κατα την γνώμη μου σε 55λιτρα καθαρά δεν παίζει να εχουμε 10γκάπι+τα μικρα τους και γαριδες και γκουράμι...
Το γκουράμι καλύτερα να είναι σε αναλογίες 1προς ενα δηλαδή ζεύγος(δεν είναι κιχλίδα αλλά αναβαντίδα όπως οι μονομάχοι...)...Θέλει ουδέτερο προς όξινο νερό...Αντίθετα τα γκάπι θέλουν ουδέτερο προς αλκαλικό ph... Ακόμη το ενα είναι απο νότιο αμερική και το άλλο απο Ασια... Σου προτείνω γκάπι και μονο γκάπι σε μεγαλύτερο αριθμό ή αλλιώς 1αρσενικό και 3θυληκα γκάπι,μαζί με 1αρσενικό και 3θυληκά μόλυ(πρόσεχε μην πάρεις μπαλλούν)...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν βαλεις ενα θηλυκο μονο με τον αρσενικο την "ξεσκισε" στο κυνηγι. ![]() Εμενα 2 θηλυκες ισα ισα που την "βγαζουν", αλλη μια την ηθελε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαβασα το εξης στο thread του giorgos περι στρωσιματος:.......γ. Μετά από 2-3 βδομάδες (και αφού συνεχίσουμε να κρατάμε σταθερά τα επίπεδα της αμμωνίας) θα αρχίσει να μειώνονται και τα νιτρώδη άλατα με αποτέλεσμα να κάνουν την εμφάνισή τους τα νιτρικά άλατα NO3. Εννοείτε πως συνεχίζουμε με τεστ για νιτρικά. δ. Όταν έρθει η μέρα που οι μετρήσεις της αμμωνίας και των νιτρωδών αλάτων είναι ΜΗΔΕΝ, κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή νερού (80-90% επειδή τα νιτρικά άλατα θα είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα), βάζουμε τα ψάρια που επιθυμούμε και είμαστε έτοιμοι! Αυτο που δεν καταλαβα ειναι το ποτε θα συαματησω να κραταω την αμμωνια στα 3 mg/l. Οταν εμφανιστουν τα νιτρικα σταματαω? Και σε ποσο χρονο μετα την τελευταια της προθηκη θα πρεπει να μηδενιζει η αμμωνια ωστε να θεωρηθει το ενυδρειο στρωμενο? Αυτα τα ολιγα..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|