Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tolis
Εχεις στειλει ΠΜ σε εκατο ανθρωπους, σε οσους σου απαντησαν εθαψες τους αλλους μισους που δεν σου απαντησαν, και προσπαθουμε (πολυ ευγενικα) να σου πουμε οτι σε ενυδρειακα θεματα δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να απανταμε σε ΠΜ, εξ αλλου ο σκοπος του φορουμ ειναι να τα λεμε δημοσια αυτα και δεν χαλανε κανενα αρχικο ποστ.
Μια συγνωμη στο raven και μια συμμορφωση και υπομονη, αλλιως χαιρετε.
|
εγω εστειλα σε 100 ανθρωπους πμ μηπως σου τα λενε λιγο υπερβολικα?μην με απειλεις με ban apanthsa kai pio prin αν θες κανε np.εξαλλου μιλησα με την blanche και λυθηκαν ολα. αν θελεις ρωτησε την.και συ παλι αρχιζεις.και να μην μου το ελεγες εγω θα το κανα να ξερεις δεν το κανω για να μην φαω ban και αυτο το λεω 100% λογω τιμης.συγνωμη παλιακρε RAVEN ΝΟΜΙΖΩ οτι οφειλεις κι εσυ μια .αν θες το κανεις.το ιδιο κι εσυ τολη για τα αυθερετα πραγματα που ειπες οτι εγω εθαψα τους αλλους μισους σε αυτους που με απαντησαν.,αυτα ευχαριστω.(<<το πολυ ευγενικα >>που το ειδες ") τεσπα το θεμα εληξε.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven
Χαλαρωσε λιγο, κανεις δεν θελει το κακο σου. Και προσοχη στις εκφρασεις σου...βλεπεις οτι συνεχιζω να ειμαι ευγενικος μαζι σου, και σκοπος μου δεν ειναι να τσακωθω ουτε να σε θιξω.
|
συγνωμη raven δεν ειπαα οτι σκοπος σου ηταν αυτος αλλα οσο για τα υπολοιπα το κανες δηλ με θιξες <εμμεσα.>και ακομη δεν καταλαβα τον λογο .δεν πειραζει αν θες ζητησε κι εσυ συγνωμη.το θεμα τελειωσε.ειμαι πολυ ευγενικος κι εγω μαζι σου και με ολους οσους μου μιλανε καλα.αν αμβιβαλεις για κατι μπορεις να ρωτισεις την κοπελα.