|
|
||||
|
||||
![]()
μου κάναν δώρο τον αστακό στις φώτο...
ειναι ο γνωστός μπλε αστακός? προς το παρόν τον έβαλα στο 15λιτρο, μεσα στην αλλη βδομαδα θα παρω ενα 40αρι που βρηκα 29 ευρο ![]() το ταιζω κατι ταμπλετες σπιρουλινας που εχω, πρεπει να τις τρωει γιατι δεν τις βρισκω... κρυβετε αρκετα, αλλα μάλλον γιατι ειχε έκδυση 1 μερα πριν μου τον φερουν... στο αλλο που θα παρω καπου διαβασα οτι δεν ειναι υποχρεωτικός ο θερμοστατης, για πειτε... και απο aquaskape πετρες ε? αυτα τα λιγα... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιος ειναι ! Οπως ειπες θελει μεγαλυτερο χωρο.
Αυτος ειναι; http://www.practicalfishkeeping.co.u...article_id=432 ή αυτος;http://www.planetinverts.com/Procambarus%20allenii.html |
|
||||
|
||||
![]()
Eγώ φιλε aaoool θα επερνα κατι μεγαλύτερο απο 40λιτρα...
Γιατί δεν κοιτάς τίποτα απο 70-80 και ανω αφου 40 είναι οριακα για εναν αστακό,ιδικά αν είναι μικτά... Στη θεση σου θα έπερνα ενα 96ρι καρφουρισιο ή ενα ενυδρείο πανω κατω στα ιδια κυβικά και θα έβαζα μερικές μεγάλες ρίζες και επιπλέοντα φυτά(πχ κερατόφυλλο)... Στα 96λιτρα ίσως του εβαζες ενα ταίρι!!!!
|
||||
|
||||
![]()
μοιαζει πιο πολυ με τον πρωτο...
σπυρο, και το 40αρι, το πολυ 50, ειναι οριακα στο δωμάτιο... αν παρω το καρσουρισιο δεν θα χωραω να μπω στο δωματιο...
|
|||
|
|||
![]()
Αν μεινει μονος του και τα 50 λιτρα καλα ειναι, για ζευγαρι 80 και πανω.
Εμενα μου φαινεται πιο πολυ οτι ειναι αυτος απο το 2ο λινκ που σου εδωσα...ο πρωτος εχει και κοκκινο στις δαγκανες, που απ οτι βλεπω δεν εχει ο δικος σου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι, συμφωνω, αλλα δεν μπορω να ξεχωρισω... θα προσπαθήσω να βγαλω καλητερη φωτο...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δωρο wallpaper | sifo | Φωτογραφίες μελών | 6 | 10-06-07 10:08 |
αστακός γλυκού νερού | avgi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-05-07 00:39 |
Πτώση ΚΗ και ασταθές ΡΗ. | nikman | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 15 | 23-03-07 20:35 |
Ο αστακός γέννησε | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-03-07 22:07 |
Αστακός | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 19-01-07 15:20 |