|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() σιφνο....ποιο υπομνημα λες και μου διαφευγει??
|
||||
|
||||
![]()
αν θελεις...γιατι δε καταλαβα για ποιο λες...
|
||||
|
||||
![]()
καλα απο το πολυ διαβασμα τα εχω κανει ολα mix. ειχα στο μυαλο μου(
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E9%F1%EF%F5%F2 και το συνδιασα με αυτο Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βρε κοπροι !! Τι σας πληρωνουμε ? οχι μονο πρεπει να απαντατε στα πμ αλλα θα πρεπει να κανετε και επισκεψεις στα σπιτια των ενδιαφερομενων για να τους δειχνετε στην πραξη τα λεγομενα σας..... Και να γυρισετε τα τηλεφωνα σας σε 0800...(για μην πληρωνουμε κιολας) Πες τα ρε fishme1.... Φτου σας..... |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα τα ειπε ο πανος!!!Οι mod εμενα προσωπικα μου εχουν δωσει αρκετες πληροφοριες μεσω πμ και σας ευχαριστω ολους παρα πολυ..Ισως μερικες φορες να τους επριξα κιολας αλλα τωρα θα το κανω μονο αν ειναι πραγματικα αναγκη.Ασε που δεν ειναι υποχρεωμενοι να μας απαντανε μεσω πμ.Και παλι ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
[Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται να στέλνουμε πμ για βοήθεια...
Το νόημα του forum νομίζω, είναι να γίνονται δημόσιες ερωτήσεις για να υπαρχει πλουραλισμός και για να μπορεί και κάποιος άλλος να βοηθηθεί με μια απλή αναζήτηση. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά τί να πώ μ'αυτά που διαβάζω, οι Mods δέν είναι αποκλειστικές νοσοκόμες και πολύ τους και καλά τους, που ορισμένες φορές έχει μαλιάσει η γλώσσα τους να λένε τα ίδια και τα ίδια. Αν το πάρουμε κι' απο την άλλη, αν διαβάσει κάποιος το φόρουμ βρίσκει πληροφορίες-απαντήσεις για τόσα θέματα που δέν χρειάζεται να ρωτήσει κάτι άλλο. Ελπίζω να λυθεί το θεματάκι γρήγορα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή μπορούμε να στέλνουμε pm στους mods για διάφορα προβλήματα, ενυδρειακά ή όχι; Δεν το ήξερα... Ωραία... Καλά που μου το είπατε....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειναι κριμα (παραδειγμα προς αποφυγη) | sifnos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-12-08 00:58 |
Προς ΠΑΝΟ | Χαραμάδας | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-12-08 21:46 |
Προς Moderators | Liolios | Greek Aquarist's Boards | 0 | 12-02-06 12:42 |