Λοιπόν σχεδον 1 μηνα μετά απο την γέννα(ουτε μηνας,γύρω στις 25-26ημέρες) αν και δεν εχω φωτο(ο φωτογραφική μηχανή τα έπαιξε) εχω και άλλες γέννες...
Εχω γύρω στα 4 μωρά που εχουν αναπτυχθεί αρκετά ενώ καμμια 10-15αρια μικρότερα...Εχω γυρω στις 2-3 γέννες(απ'οτι φαίνεται απο τα μεγέθη...)...
Τα τζουλι(τα παρισακτα) δυστυχώς δεν τα εχω δωσει(φταίει ο μικρός ελεύθερος χρόνος και το οτι δεν μπορώ να επικοινωνήσω με εναν ενδιαφερόμενο)...
Αυτά είναι μάλλον το μονο προβλημα στο ενυδρείο αφού τρώνε ξύλο απο τα μουλτι και το ζεύγος τζουλι αλλά ισως τρώνε και κανενα μωράκι που έχει ξεφυγει...
Αυτά προς το παρων...
Α, μην ξεχάσω και την συντήρηση...
Ετοιμαζω το νερο μια μερα πριν την αλλαγή αφού φτιάξω την θερμοκρασία στους 24βαθμούς...Την τρομπα του ενυδρείο δεν την χρησιμοποιω πλέον,δεν με βολεύει...Αγορασα μια τρόμπα απλή(αυτές που είναι για το λαδι) που κάνω καλύτερη δουλεια και στο άδειασμα και στο γέμισμα...
Απο φαι δεν πήρα αρτέμιες αλλά ταιζω dr. brasleer's αφού την τρίψω καλά στα χέρια μου την ρίχνω μεσα στην σύριγγα...Μπροστα απο την σύριγγα βάζω ενα καλαμάκι και ρίχνω την τροφή οσο πιο κοντά μπορώ...
Αυτά!!!