|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχω αυτη τη θυληκια Cynotilapia Afra.μηπως μπορειτε να μου πειτε σε πιο ειδος ανηκει? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΕικόνα 223.jpg
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως βοηθαει αυτη?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως να επαναδιατυπωνες την ερωτηση?
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον παμε απο την αρχη!!
εχω τα παρακατω ψαρακια που ανηκουν εδω cynotilapia afra!! μηπως μπορει να μου πει καποιος-α τι ειναι?red top, white top??κτλ..... και ζητω συγνωμη αν δεν εθεσα σωστα την ερωτηση. ΔΗΜΗΤΡΗΣ |
|
|||
|
|||
![]()
To ειδος ειναι Cynotilapia afra, εξ ου και η αναρωτηση μου για το πρωτο ποστ. Τα red top - white top κλπ ειναι γεωγραφικες - χρωματικες ποικιλιες του ιδιου ειδους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τις γεωγραφικες ποικιλιες ενδιαφερομαι Τολη.Αν μπορεις να μου πεις σε ποια ανηκει.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως εχω αμφιβολιες...
Μηπως το Cynotilapia afra white top ειναι το ιδιο με το Pseudotropheus sp. "Kingsizei"? http://www.cichlid-forum.com/profile...ies.php?id=894 |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.bigskycichlids.com/Cpulpican.htm
το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι θυληκα και μοιαζουν με αυτα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα στο σεμινάριο του Κόνινγκς με μια φωτογραφία και ρώτησε τον
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πολυ πιθανον. |
|
|||
|
|||
![]()
Και πως θα ξερουμε ποια ειναι η επισημη ονομασια αυτων των ψαριων?
Δημητρη εσενα απο τη δευτερη φωτο βλεπω οτι τα πτερυγια ολα τεινουν προς το κιτρινο. Των δικων μου που ειναι (?) white top τεινουν προς το μωβ-γαλαζιο αρα μαλλον εχουμε διαφορετικα ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα εγω το δηλωνω οτι ειμαι ασχετος !αυτοι με το μαγαζι που μου τα πουλησαν τι ειναι??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καινουργια φωτο μπας και βρουμε ακρη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτος ειναι ο αρσενικος ο δικος μου με τα εντονα χρωματα και η αλλη ειναι μια θυλικια απο τις τρεις που εχω.Για κοιτα μοιαζουν με τα δικα σου?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Cynotilapia afra white top | imichal | Malawi | 3 | 22-04-08 00:51 |
Προβλημα σε cynotilapia afra | Stelios_Rjk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 22-01-08 00:51 |
Gastromeno Cynotilapia Afra | O Souidos | Malawi | 16 | 25-10-05 09:24 |
CYNOTILAPIA AFRA | antonis | Malawi | 4 | 09-10-03 18:27 |