|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ίσως δεν έγινα κατανοητός. Η ερώτηση είναι εάν πρέπει να κάνω αλλαγή και να ρίξω τα νιτρώδη ώστε να συνεχίσει καλύτερα το στρώσιμο και προφανώς όχι για να βάλω ψάρια. Τη θερμοκρασία την έχω ανεβάσει από την αρχή και έχω ρίξει και "ζουμί" (Stability της Seachem) που μου πάσαραν στο petshop το οποίο δεν βλέπω κάνει τίποτα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα νιτρώδη και η αμμωνία μηδενίσουν και τα νιτρικά σου θα πιάσουν κόκκινο, πρέπει να περιμένεις. Το στρώσιμο του ενυδρείου το κάνεις για να βάλεις ψάρια αλλιώς τα βακτήρια που δημιούργησες με τόσο υπομονή, θα ![]() να τα ταίζεις. |
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστώ !!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τριχούλες πάνω στα Φυτά | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-12-07 20:39 |
¶μμος πάνω από χαλίκι | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 20-08-07 09:36 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |