|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αστειο ηταν, το θεμα με τους παροχους δεν ειναι στατικο, αλλαζε καθε μηνα αρκετα, απο τους ενεργους πελατες, το διαθεσιμο bandwidth κα
τις ημερες που ειχε το προβλημα ελειπα οποτε δεν ειδα και δεν ξερω τιποτα, εγω με 4mbps σε οτε εχω το παρακατω στο speedtest και κατεβαζω με 390-430kb/s το παραπανω αποδικνευει οτι το συγκεκριμενο test ειναι αναξιοπιστο, μονο μια ενδειξη σου παρεχει και τιποτε αλλο εαν εσυ εισαι ευχαριστημενος με την γραμμη σου και τα χρηματα που δινεις τοτε ολα ειναι οκ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για το αστείο οκκκκ!
![]() ![]() Για το θέμα του speed test όμως κάπως έτσι πρέπει να είναι Παναγιώτη γιατί ο Ανδρέας πιο πάνω με σύνδεση 8mbps στο τεστ του βγάζει ακριβώς αυτό , ενώ εμένα με σύνδεση 24 μου βγάζει download 1,75 και στην πραγματικότητα έχω 1,5-1,6!!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() δεν είμαι μέτοχος του ΟΤΕ και εγώ αυτά που έχω διάβαση μεταφέρω (εγώ ήμουν σε άλλη εταιρία κάποτε) και αυτή η φωτό είναι ενδεικτική? ok η επομενη θα είναι από το κλείδωμα στο router. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παμε καλα (24αρα)
http://www.speedtest.net/result/382410321.png
|
||||
|
||||
![]()
την βουλγαρία βρήκες και εσέι?? για δοκίμασε το λονδίνο... και το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις μεγάλο αρχείο από microsoft η κάποια μεγάλη εταιρία. πχ came EA!
|
|||
|
|||
![]()
....αφου εκει μου βγαζει recommended server...
![]() Να κι απο Λονδινο http://www.speedtest.net/result/382554182.png
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν βαριέσαι δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό το παιχνίδι,αστο 2-3 λεπτa να σταθεροποιηθεί η ταχύτητα tου, και σταματισετο μετά.
Κώδικας:
http://download.microsoft.com/download/7/b/8/7b86d03d-2384-49b2-89ed-913d06b39da9/aom10to110.exe
|
||||
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγορά μέσω internet?? | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 05-09-04 01:44 |