|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις τεκμηριωμένες απαντήσεις παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεζε (αισθητικά) να φύγει το εσωτερικό, αλλά το πιστεύω όταν λέτε ότι είναι μανούρα η αφαίρεσή του, ειδικά σε γεμάτο ενυδρείο. Νομίζω ότι θα το αφήσω όπως είναι τώρα μέχρι να σκεφτώ έναν "αποδοτικό" τρόπο για να το βγάλω χωρίς να αδειάσω (πολύ) νερό και ψάρια (ήδη διαβάζω για κοπίδια, χορδές και τέτοια). Ήδη το αναβάθμισα με siporax σύμφωνα με τις προτάσεις εδώ και σε παλαιότερα σχετικά ποστ.
Μια άλλη ερώτηση, που ίσως να κάνει τη διαφορά στην απόφασή μου: Με το εξωτερικό φίλτρο, γενικά, θα πρέπει να περιμένω ότι θα τρέχουν νερά κάπου κάπου γύρω απ' το ενυδρείο; Εννοώ π.χ. όταν θα το καθαρίζω/ανοιγοκλείνω καπάκι, αποσυνδέω σωλήνες, κλπ. Ή είναι γενικά "στεγνή" υπόθεση; Επίσης, πρέπει να βάλω βαλβίδα αντεπιστροφής; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες για φίλτρο JBL cristalprofi E700/900 | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-12-08 17:20 |
Να βγάλω το φίλτρο άνθρακα ; | makis206 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 10-07-08 12:57 |
Να το βγάλω ή όχι? | πλυμμήρας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-01-08 12:31 |
Φίλτρο "Αμβούργου" . Γνώμες ?? | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 31-07-06 10:39 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |