|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα σπόρια που φαίνονται χάμω μπας και είναι μικρές δάφνιες?
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου έτσι όπως τα βλέπουμε μάλλον όπως λένε και τα παιδιά είναι προνύμφες κουνουπιών (μικρά αυγά που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι εκκολάφτηκαν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας και μπόρεσαν να εκκολαφτούν.
Όπως πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντες είναι πολύ καλή τροφή για τα ψάρια full protein όσο για τα σπόρια εάν φαίνονται με το μάτι είναι πιθανότατα αυγά από Δάφνιες Θα τα δεις μόλις εκκολαφθούν πάντως όπως και να έχει το πράμα μάλλον τα ψάρια σου δεν θα πεινάσουν από την ζωντανή τροφή!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Περπατάνε δεν είναι ακούνητα!
Νίκο φέρε πάλι το Σάββατο δάφνιες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ θα σου φερω
ινφουσορια ειναι , δεν θυμαμαι πως λεγεται το συγκεκριμενο ειδος ειναι παντως το μεγαλυτερο απο αυτα που λεμε ινφουσορια |
|
||||
|
||||
![]()
χμμ και πότε πρόλαβε και αναπτύχθηκε? Με προβληματίζεις!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και τα κουνουπια και τα ινφουσορια ηρθαν μαζι με τις δαφνιες απο το δοχειο που τις εχω που εκει καλυπτουν σχεδον ολοκληρη ολη την εσωτερικη πλευρα του δοχειου
|
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ δεν πείρες δάφνιες ζωολογικό κήπο πείρες
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι είναι αυτό;; | exetlaios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 22-10-08 19:49 |
Είναι φιν ροτ αυτό;;; | uptight | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 15-10-08 08:54 |
Τι είναι αυτό? | zagorakis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 15 | 28-09-08 02:19 |
Τι είναι αυτό; | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 21-02-08 16:50 |
Είναι φωλία αυτό? | Vasilizzz | Bettas | 15 | 07-01-06 18:30 |