|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλεις δισκους θα χρειαστεις αλλο ενα εξωτερικο φιλτρο.....
πχ. eheim 2217 |
|
||||
|
||||
![]()
και εμένα το 1300 ευρώ μου φαίνεται πολύ υψηλή τιμή ......
παράξενο ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Όταν λες άλλο ένα τι εννοείς ???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 24-11-08 στις 00:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το 400αρι εχει ηδη ενα φιλτρο εσωτερικο απο τη μανα του.....1000lt/h
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δηλαδή αν αφήνω το δικό του δεν θα χρειαστώ 2 εξωτερικά
|
||||
|
||||
![]()
είναι κολλημένο στην μια γωνία του ενυδρείου ...
αν κάνεις αναζήτηση θα βρεις πολλά threads για το πώς να το αφαιρέσεις .. κατά γενική ομολογία είναι καλό και αξιόπιστο φίλτρο ... αλλά κατα κανόνα σχεδόν όλοι το αφαιρούμε για να πάρει την θέση του κάποιο εξωτερικό ώστε να εξοικονομήσεις λίτρα και να μην βλέπεις ένα μαύρο κουτί στο ενυδρείο σου μέσα ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Eγώ δεν θα το πείραζα στα 400λ δεν πιάνει και πολύ χώρο!!! ο συνδιασμός εξωτερικό για βιολογικό καθαρισμο με εσωτερικό για μηχανικο σκοτώνει!! τουλάχιστον σε μενα λειτουργει μια χαρά (βέβαια έχω λιγότερα λίτρα)! και η αντίσταση περιέχεται κ αυτη μες την τιμή! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Α μπράβο είναι το ποιο εύκολο εσωτερικό φίλτρο σε συντήρηση και κάνει φοβερή δουλειά σε μηχανικό καθαρισμό και σε καθαρισμό της επιφάνειας και με έναν εχινόδορο μπροστά του δεν το βλέπεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φιλε μην το σκεφτεσε. Εγω αγορασα το Rio 400(χωρις βαση) 550 ευρο και μου εδωσαν δωροεπιταγη 275 ευρο. Αρα το ενυδρειο μου κοστισε στο Water Inn 275 ευρο... ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ! ! ! Εαν θελεις κρατησε το εσωτερικο φιλτρο που εχει(εγω το εβγαλα) και καντο μονο βιολογικο και με την δωροεπιταγη παρε ενα Fluval 405 (καλη και οικονομικη λυση) κοστιζει 159 ευρω, και με τα υπολοιπα παρε αντιχλωρια,τροφες, υλικα φιλτραρισματος η οτι αλλο θελεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αυτό που είναι πρόβλημα είναι η μεταφορά τώρα , πώς θα μου το στείλουν η αν στέλνουν στη Κομοτηνή ολόκληρο το θηρίο. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πιο σίγουρο είναι να κατέβεις να το πάρεις εσύ ή με κάποιον γνωστό σου που θα ανέβει προς τα πάνω. Κατά τ'άλλα θα συμφωνήσω με τον beteranos. Κι εγώ έτσι έκανα. Με 550¤ πήρα το ενυδρείο και με την δωροεπιταγή όλα τα υπόλοιπα (φυτά,ξύλα, ψάρια, τροφές, υλικά, λιπάσματα κλπ)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
EHEIM 2217 έχει θέσης για τα βιολογικά υλικά ??? η θα μου προτείνεται κάτι άλλο??? ------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 26-11-08 στις 00:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπες juwel | Πάνος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 23-02-09 02:04 |
Θερμαντήρας Juwel | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 16-10-08 19:48 |
Juwel θερμοστατης | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 24-12-07 22:16 |
juwel 70 | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 03-12-07 11:42 |
Ferplast ή Juwel ? | Mike954 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 11-11-05 20:17 |