|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδια ,αυτα ήθελα να ακούσω κυριώς απο άτομα που το χρησιμοποίησαν .Απο μεταφυτευσεις δεν πιστεύω να έχω πολλες γιατι έτσι και αλλιώς το ενυδρείο θα είναι μινιμαλ (απο φυτά blyxa jaronica,pogostemon helferi,cuba και πιθανον rotala walliichi και απο ψάρια Amandae,Otos και γαρίδες).
|
|
||||
|
||||
![]()
σταυρο το ιδιο ενυδρειο θα κανουμε?? ευτυχως πηραμε διαφορετικες πετρες....
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εγω νομιζα οτι το flourite σαν υποστρωμα που ειναι θελει σκεπασμα,οποτε και απο πανω εβαλα το κλασσικο χαλικακι για 3-4 ποντους.μηπως τελικα ετσι αχρηστευθει και δεν προσφερει τιποτα;και εφαγα μια μερα για να ξεστησω ενυδρειο και να γινει απο την αρχη.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Tσκ,τσκ πολυ ντεμοντε σας βρισκω ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω οτι το καλύτερο στυλ είναι το αόρατο ,επεξηγηση :δεν βάζεις τίποτε μέσα οπότε το φαντάζεσαι κάθε μερα διαφορετικό δεν ανησυχεις για άλγες ,αλλαγες νερου ,ψάρια ,κλαδέματα κλπ κλπ και πάνω απόλα είναι και οικονομικό,όπως το μητρικο γάλα ,που είναι υγιεινό ,έχει την καλύτερη συσκευασία και έιναι και τζάμπα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ααα.. Ανυδρειο δηλαδη.
![]() Και μιας και το ανεφερες εγω τωρα τελευταια εχω φαει πετρια με τα Terrarium με ορχιδεες ( Οrchidarium το λενε οι ξενοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εισαστε και παλι πισω
![]() Ο Orck εχει δυο τετοια ενυδρεια εδω και καιρο. Θαυμαστε αφαιρετικοτητα ![]() Εχει και συλλογο ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- τετοιο μηχανημα-φωτιστικο ειχα βρει στα πρακτικερ σε καλη τιμη....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 21-11-08 στις 11:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το flourite δεν χρειαζεται σκεπασμα γιατι δεν διαλυεται στο νερο... Τωρα αν το σκεπασες δεν σημαινει οτι δεν δουλευει. Απλως δεν χρειαζοταν. Παντως για μικρα φυτα οπως γλωσσοστιγμα κλπ, δεν κανει. |
|
||||
|
||||
![]()
που μπορω να το βρω??
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν σε πολλα "ψαρομαγαζα"..
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
οκ τοτε χρειαζεται να ψαξω κ αλλο,ευχαριστω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Seachem Flourite | kill_bill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 12-03-08 18:17 |
Seachem Potassium | panos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-03-07 23:14 |
Δοσολογια seachem... | vasilakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 15-12-06 15:36 |
SEACHEM PRODUCTS | polleni | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-04-03 01:36 |