|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι θαλασσινος όμως δεν μπορω να το αφησω ασχολιαστο....
Σε 30 λίτρα δεν βαζουμε ψαρι γλυκου νερου (πλην ενος μονομαχου) πόσο μαλλον σε θαλασσινου που εχουν μεγαλυτερες απαιτησεις σε χωρο ..... Το να κρατησεις συνθηκες σωστες σε τοσο μικρο ενυδρειο μου φαινεται πολύ δυσκολο...... |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια τι να πω σιγουρα τα μαγαζια θελουν να πουλισουν θα βαλω 2 γαριδες εψαξα βιντεακια απο ιντερνετ κ ειδα ψαρια ακομα κ σε μικροτερα για να μην ειμαι ομως με ενα μπετονι στο χερι κ επειδη θελω να παρω ενυδρειο 300 για να βολεψω τα δισκακια μου θα αρκεστο σε 2 γαριδες κ τελος
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω απο θαλλασινο αλλα αυτο που σου ειπαν με την εξατμιση και της αλλαγες και την αλατοτητα δεν πρεπει να το προσεξεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η ασχετοσυνη και η παραπληροφορηση στα videakia ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση.. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν κάποια nano fish που τα δίνουν για 40 λίτρα περίπου.
http://www.liveaquaria.com/product/a....cfm?c=15+2124 |
|
||||
|
||||
![]()
το green και το yellow clown gobby απο τις φωτο ηταν αυτα που μου ειπε σαν γοβιους και κοραλ φις....
αλλα σε 8 λιτρα παραπαει..... κι εγω με ενα μικρο 30αρι και καμια γαριδα σκεφτομαι να ξεκινησω στο αλατι οταν ερθει η ωρα... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ξεκίνα το εσύ το μικρό και τα λίτρα θα πολλαπλασιαστούν μη σε νοιάζει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω....
![]() ναι συνηθως ετσι παει!!! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |