|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει κανεις το παρακατω ph controller?
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...id/manufac.105 και αν ναι ειναι ευχαριστημένος ? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ Ηλία έχω ΡΗμετρο της ίδιας εταιρίας. Δε μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, και δεν είναι και φτηνός. Η κατασκευή φαίνεται και είναι φτηνή, η μπαταρία (9 βολτ) καταναλώνεται πολύ γρήγορα. ¶μα μετακινηθεί αρχίζει ναι δείχνει τρελές ενδείξεις και διάφορα τέτοια. Θέλει και συχνό καλημπράρισμα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ηλεκτροδιο του ειναι στεγανο? Το βουτας ολο μεσα ?
Η μπαταρια δεν με νοιαζει μια και ο κοντρολερ μπαινει στο ρευμα..... οταν λες τρελες ενδειξεις ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν τον μετακινήσω από το τραπεζάκι που τον έχω αρχίζει και δείχνει άλλα τα άλλων. Για 120 ευρώ που κάνει περίπου περίμενα κάτι καλύτερο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα ο κοντρόλερ της εταιρίας φαίνεται (από τη φωτογραφία) να είναι καλύτερος ποιοτικά. Θα σου πει κάποιος που τον έχει. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο κοντρόλερ τον μετακινείς δεν τον μετακινείς δείχνει άψογα!
Θέλει την προσοχή του όσον αφορά το ηλεκτρόδιο που πιστεύω οτι ο Μιχάλης την έχει δείξει και από εκεί και πέρα στα συν και η δεύτερη παροχή π.χ. για αεραντλία σε περίπτωση που το ΡΗ πέσει για χψζ λόγους κάτω από το κάτω όριο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλεκτρονικά όργανα:American Marine ή Tunze; | Kostas G. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 17-05-07 10:13 |
φίλτρο eheim marine | nikman | Φίλτρανση | 5 | 10-01-07 00:11 |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ American Marine pinpoint | safi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 18-04-06 17:03 |