|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό θα πει ότι βρίσκεται στο στοιχείο του, αρένα το 125άρι !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να έχεις τεράστιο σπίτι αν κρίνω από το γεγονός πως έχει μονομάχο σε τόσα λίτρα!!!
![]() ![]() ![]() Πέρα από την πλάκα τώρα πιστεύω πως μετά από μερικούς μήνες θα είναι απίστευτο!!!
|
|||
|
|||
![]()
ενασ γνωστοσ εχει σε καφετρια betta σε 670 λιτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο του ?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομίζω ...
είπαμε .. δεν θα φαινότανε καν ... |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο το ψαράκι και σίγουρα θα νιώθει βασιλιάς στο καινούργιο του ενυδρείο...αλλά εγώ στο 30λιτρο και μερικές φορές τον έψαχνα και μου έλεγαν "ψαράκια δεν έχει μέσα?'' ... φαντάσου στο δικό σου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Για πειτε μου καμμια γνωμη......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσθήκες στις "τροφές για ψάρια" του Pani | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-01-06 11:36 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |