|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σε τι μπορει να ωφειλεται?
μηπως θελει παραπανω αντιχλωριακο? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι αντιχλωριακο δεν θελει σιγουρα....
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι το ενυδρειο μου θελει στρωσιμο ακομα και ισως κατι για να ριξω τη σκληροτητα του νερου προτου γινει καμια δραματικη αυξηση αμμωνιας και κλαιω τα ψαρακια μου.
Γενικοτερα απο τα αποτελεσματα του τεστ υπαρχει κατι αλλο να κανω εκτος απο το να ριξω τη σκληροτητα? |
|
||||
|
||||
![]()
Mέτρησε λίγο με το τεστ το νερό της βρύσης σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
no3 = 0
no2 = ok gh >21 kh κυμαινεται 15-20 ph σταθερα 8,4 αποτελεσματα ποσιμου νερου απο την ευδαπ πειραζει που μου φαινονται κινεζικα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμ ; Διάβασες ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στην περίπτωση του ενυδρείου, οι αριθμοί είναι φίλοι σου. Το "ΟΚ" δεν λέει πολλά. Ίσως εννοείς μηδέν (αυτό θα ήταν "ΟΚ") αλλά καλύτερα να δίνεις νούμερο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Aquaman και ολους γενικοτερα.
![]() Σας επρηξα λιγααααακι..αλλα εμαθα αρκετα που δεν ηξερα. Ελπιζω την επομενη φορα να εχω λιγοτερες ερωτησεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |
Aποριες Αρχαριου | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 17-08-06 16:36 |
γενικες ερωτησεις ... | Tricky | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-02-05 20:36 |
Γενικες ερωτησεις ξεκινηματος... | Fighter | Malawi | 15 | 21-01-05 10:13 |