|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι στρωμένο αλλά πιστεύω πως θα έχει στρωσει στα μεσα της επομενης ευδομάδας.Μετρήσεις δεν θυμάμαι πάντως το no2 ειχε πέσει.Να βάλω μπολι και το ψάρι ωστε να μην στρώνω ενα χρονο γιατι οπως είπα μπορεί την τριτη-τετάρτη να στρώσει και εγω να μην μπορώ να κάνω μετρήσεις οποτε παλι απο την αρχή
|
||||
|
||||
![]()
Να μάθεις να κάνεις σωστές μετρήσεις.. Τελεία! Πρέπει να μάθεις να τις κάνεις.. Είναι απαραίτητο.. Αφού σου αρέσει το χόμπι, θα τα καταφέρεις να τα κάνεις όλα! Εγώ πιστεύω απόλυτα ότι μπορείς! Και αν δεν το πίστευα δε θα καθόμουν τόσο καιρό εδώ να βοηθάω..
Υ.Γ. Και οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσεις, στείλε μου π.μ. να έρθω εγώ να τις κάνουμε παρέα το Σ.Κ. (ή το επόμενο Σ.Κ.)!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στρωμενο δεν ειναι σιγουρα και καλα θα κανεις να βαλεις μπολι!!! ο χοντρος απο κατω στα λεει πολυ καλα!!!! αν δεν κανεις σωστες μετρισεις οτι και να λεμε εμεις πανε χαμενα!!!! πρεπει να μαθεις να κανεις σωστες μετρισεις, το χομπι για να το χαρεις πρεπει να μαθεις πρωτα να το συντηρης!!! καλη συνεχεια!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα θα μπολιάσω!!!Αφού μπολιάσω θα κάνω μετρήσεις και αν θα είναι καλές προσθέτω κατ'ευθείαν τον ψάρι.
------------------------- Λοιπόν βρήκα και ενα φιλτράκι που είχα που γυρίζει 350lt/h σπογγου οπου θα μπει ως βοηθητικό(θελω τα ενυδρεία μου να εχουν ενα φιλτρο συν ωστε αν συμβεί καμμια στραβή να μην χαθει ολη η βιολογία).Είναι το μοντέλο tico απ'οτι θυμάμαι.Να μπολιάσω σε αυτό;
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 01-11-08 στις 12:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να μπολιασεις οτι εχεις μπας και κανουμε τιποτα!!!!! και ψαρι να μη βαλεις αμεσως... βιαζεσαι κι ολας... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Oχι θα βάλω πρότα μπόλι και αφου δω καλές μετρησεις θα μπει ο γυρινόχειλος(για 3-4μερες μεχρι να ερθουν τα ψαρια).Να μπολιάσω τελικά στο hydor tico αφου στο εξωτερικο κλείνω τα βανάκια αλλά φοβάμαι μην έχει μείνει αρκετά μεγάλη ποσότητα νερού ωστε να πλυμμηρήσω.Αν ο καδος χωράει 3λιτρα θα χυθουν πιστευω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παρε μπολι και ριξε το στο ενυδρειο μεσα... προς την μερια που περνει το φιλτρο νερο... και θα παρει μονο του το μπολι...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |