|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ocean Ηλια για τα δισκακια σου (αντε ξεκινα "επιχειρησις παχυνση").
Τωρα "απαιτησαμε" στην κηφησια να φερει και ασπρο σκουληκι εκτος τα κλασσικα κοκκινο, δαφνια, αρτεμια κλπ. Θα φερει με την καινουρια παραγγελεια ειπε μερικα κομματια και αν φευγουν θα φερνει. φτιαξε και συ με τα χερακια καμια σπιτικη βρε με φρεσκα υλικα
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα μια βολτα και δεν βρηκα τιποτα στα Χανια......
Μου υποσχεθηκαν οτι σε μερικες μερες θα φερουν...... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειχα παρει κατεψυγμενα σκουλικια σε κυβους και μια φορα την εβδομαδα εριχνα εναν αλλα ουτε τον ξεπαγωνα ουτε τιποτα.Μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξεπαγωνε μονος του.Λαθος ηταν αυτο??
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα ειναι να το ξεπαγωνεις και να το αφησεις να στραγγιξει σε μια χαρτοπετσετα για τους λογους που προειπαν τα παιδια.
Εγω λογω καλου σκιμερ και μακροαλγης ποτε δεν στραγγιζα οταν εριχνα 3 κυβους μονοκοπανια.... ![]() Απο εταιριες ολα τα τρωγανε με πολυ ευχαριστηση τα ψαρακια μου αν και εγω ειχα ξεχωρισει τα αυγα αστακου και το mysis της ocean nutrition.
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρειο του γλυκου εριχνα την τροφη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το καταλαβα αυτο ... ισχυει το ιδιο και στο γλυκο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζωντανες τροφες | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 15-03-08 14:18 |
Τροφες | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 01-09-07 10:51 |
ζωντανες τροφες | capetanakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 12-04-07 19:26 |
κατεψυγμενες τροφες | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-03-05 22:42 |
Ιck και κατεψυγμενες τροφες. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-10-04 23:01 |