|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το χαλικακι τι εχει και θα το αλλαξεις?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα το βλεπω!!!
Αντε με το καλο να γινει δασακι !!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() τιποτα δεν εχει... θα μπει απο πανω αλλο σκουρο φυσικο... να εχει πολυ βαθος μεχρι το υποστρωμα... δεν ειμαστε να ξεκιναμε με αλγες.... ![]() ![]() ![]() ------------------------- παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!! κι εσεις ετσι ξεκινησατε?? γιατι μου φενετε αδειο...?? θα χαρω να ακουσω και αρνητικα σχολια και τυχον τι δεν σας αρεσει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 01-10-08 στις 22:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλημερα!!! σε ευχαριστω!! ορεξη εχω... ![]() ![]() η ριζα που λες αν λες αυτη που ειναι δεξια ειναι λιγο διαγωνια και απο πισω της κρυβει τον εξωπλισμο... της εχω βαλει πανο moss και οταν αναπτηχθει θα δειξει ομορφα... θα δω αν γυρναει λιγο ακομα... πετρα θα βαλω αλλα αν βρω καποια να δενει με το ολο set up ![]() αυτη τη στιγμη εχω απο το αλλο ενυδρειο 1-2 anubies.... σκεφτομαι να την βαλω μαζι με μια πετρα στις ριζες του hydrocotyle leucocephala για να μην φιανονται ετσι αδεια τα κλαδια του στη βαση... τι λετε???
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! παιδια εχω κανει κατι σκεψεις και θελω να μου πειτε την γνωμη σας....
εκει που ειναι το κοκκινος βελος σκεφτομαι να βαλω καμια πετρα... εκει που ειναι το μπλε βελος ( πισω απο το ξυλο ) σκεφτομαι να βαλω κανενα φυτο με μακρυα πλουσια φυλλα και εκει που ειναι το κιτρινο βελος να εβαζα μια μικρη πετρα με καμια βαλισνερια για να μην φενονται οι αδειοι κορμοι... τι λετε???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανενα φυτο εκει βαλε (java fern), πετρα δεν χρειαζεται.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι... σας εχω ζαλισει μαλλον αλλα ειμαι πρωταρης και ρωταω...
![]() απο χθες το ενυδρειο φυτευτηκε και τα φωτα τα αναβω 6 ωρες καθε μερα και σταδιακα θα ανεβενω.... καλα ειναι ετσι??? απο λιπασμα ειμαι με το υποστρωμα... πρεπει να ριχνω κανενα υγρο λιπασμα και ποιο θα μου λεγατε?? για co2 πρεπει να ξεκινησω τωρα η πιο πισω??? σας ευχαριστω!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στα φυτα | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-08-07 00:07 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |