|
|
||||
|
||||
![]()
βγαλε το εσωτερικο φιλτρακι θα στα ρουφηξει και αντικατεστησε με φιλτρο σπογγου
πολλα μπραβο ![]() ![]() ![]() ![]() βγαλε φοτο να χορτασουμε και μεις ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μην εισαι πολυ αισιοδοξος βεβαια, ειναι απο τα πιο μικροσκοπικα μωρα και θελουν και αναλογη τροφη. Καλα νεα παντως, αν οργανωθεις σωστα για επομενες γεννες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειμαι αισιοδοξος κυριε Τολη. Γνωριζω ολες τις δυσκολιες και χτες ξενυχτησα ψαχνοντας πληροφοριες στον ιστο. Εγω αυτο που μπορω να κανω ειναι να τους παρεχω ινφουσορια την πρωτη εβδομαδα και αν ζησουν μετα απο 10 μερες αρτεμια. Αν δεν τα καταφερω θα προετοιμασω το ζευγαρι για δευτερη γεννα μετα απο 10-15 μερες κι αυτη τη φορα θα ειμαι οργανωμενος καλυτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις moss βάλε όσο περισσότερη μπορείς και θα βρούν φαγητό...
καλή επιτυχία Caverman |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα να ενημερωσω οτι τα μωρα δεν τα καταφεραν. Ειχα μια ατυχια με το θερμαντικο. Τρελλαθηκε ξαφνικα και δεν εσβηνε μεχρι που το νερο εφτασε τους 31 βαθμους. Μαλλον κολλησε ο διακοπτης του. Ως εκ τουτου ολα τα μωρα..
![]() Παντως ειναι απιστευτα μικροσκοπικα και διαφανα και αν δεν κουνηθουν δεν τα βλεπεις με τιποτα. Οσο για φωτογραφιση..ουτε με μικροσκοπιο. Θα ξαναπροσπαθησω σε καμια εβδομαδα παλι με πιο καλη οργανωση. |
|
||||
|
||||
![]()
αντε την αλλη φορα με το καλο και να αγορασουμε κι εμεις και νεον απο χομπιστα!!!..τρελλα!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια σου! Άντε να δούμε στο gab ελληνικά νέον!
|
![]() |
Tags |
αναπαραγωγη, γονος, αυγα, γεννα, νεον |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κανω κατι λαθος? | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 40 | 17-05-07 22:17 |