|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή με λίγα λόγια :
1) αν αποφασίσω να κάνω τις αλλαγές μου με 50% νερό βρύσης 50% ΑΟ καλό είναι να ξεκινησω να βάζω Equilibrium (προφανως στην δοσολογία που λεει το μπουκαλακι-το οποίο το εχω παραγγείλει απο Αθήνα αφου εδω δεν βρηκα)΄. Η λιπανση απο εκει και πέρα θα συνεχιστει κανονικα.... 2) αν αποφασισω να κάνω αλλάγες μόνο με ΑΟ τότε συνεχίζω να βάζω Equilibrium για ολο το νερο της αλλαγής κάθε φορά + την λίπανση....( κάπου δάβασα για ενα preis- μηπως αυτό ειναι καλύτερο ? Γιατί απο ότι καταλαβα το Equilibrium θα τελειωνει σε χρονο dt στο 400αρι........ |
|
||||
|
||||
![]()
Εισαγεις εναν αγνωστο Χ στη δοσολογια που λεγεται νερο βρυσης...
Το preis ειναι καταλληλο για δισκους και αναπαραγωγες... Το equilbrium εχει και σιδηρο ,καλιο κλπ μεσα και ειναι πληρες.. Εχοντας κανει την ασκηση δεν θελει και τοοοσο πολυ. Θα ψωνισεις μαζικα ομως απο τη γερμανια. |
|
||||
|
||||
![]()
Διαλεγοντας το 2) και προσθετοντας Equilibrium θα σταματησω τη λιπανση με extra καλιο κτλ ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, εξαλλου το Καλιο ειναι το μονο ισως λιπασμα που σε overdose δεν προκαλει προβληματα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Sir στο 180 πόσο έριχνες? ....αμα θες μου θυμίζεις.
|
||||
|
||||
![]()
Καλιο ή equilibrium? To δευτερο μεχρι να παρω Gh γυρω στο 5-6. (2 κουταλιες σουπας αν θυμαμαι καλα..)
|
|
||||
|
||||
![]()
Το equilibrium ήθελα ευχαριστώ.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μιξη οσμωσης/βρυσης και ιχνοστοιχεια | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 28-08-08 08:57 |
Αφρικάνες! (σε νερό για δίσκους) | basillis | Malawi | 36 | 13-02-08 14:45 |
χρήση όζον σε γλυκό νερό.. | Βαγγέλης (Dearangelo) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-11-07 15:40 |
Τεστ σε γλυκό νερό | giorgakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-08-07 23:18 |
Power 4 και χαλκός στα ιχνοστοιχεία | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 50 | 28-12-03 02:36 |