|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παιδιά πήγα στο μαγαζί που ψωνίζω συνήθως και μπορέι να φέρει από Pelvicachromis Taeniatus τα παρακάτω: Kienke, Mosleri, Nigerian Red. Μίνιμουμ 28 ψαράκια σε ζευγάρια. Τιμή δεν μου είπε γιατί είχε πρόβλημα το ιντερνετ του εκείνη την ώρα...και δεν μπορούσε να δει. Πιστεύω και να μην πάρουμε και τα 28...κάνα 20-22 ψαράκια δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Από Apistogramma είχε τα παρακάτω: Eunotus, Viejita, Bitaeniata, Tucurui, Nijsseni, sp. 'Inka', sp. Rio Momore, Apisto Hongsloi, trifasciata, panduro. Τα ψάρια έρχονται από Σιγκαπούρη...και για την καθαρώτητά τους δεν ξέρω...δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα όμως. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γέννα κιχλίδων-help!!!!!!!!! | redshark | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 12 | 27-01-07 21:03 |
Επιλογη κιχλίδων για αγορά | roti | Malawi | 29 | 06-01-07 19:08 |
συμβατότητα κιχλίδων | Mariel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 20-12-04 03:30 |
Είδη κιχλίδων στο ενυδρείο μου. Αναζήτηση νέων ... | tropheus | Malawi | 2 | 14-07-04 04:50 |
Αναγνώριση ψαριών (Κιχλίδων) | notios_n | Malawi | 17 | 01-05-04 12:26 |