|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια !!!!
αλλα οχι και να φτιαχνω... εχω και μια δουλεια... ![]() ![]() συνεχιζουμε σημερα.... στην πρωτη φωτο η κλουβα που επιτελους τελειωσε το ραψιμο... αφου λοιπον τελειωσε το δυσκολο κομματι παμε παρακατω... στην δευτερη φωτο ειναι λαμαρινα αλουμινιου... αφου μετρησουμε και χαραξουμε σωστα αρχιζουμε να στραβωνουμε τα πλαινα για να φτιαξουμε ενα ταψι που θα ειναι ο πατος της κλουβας οπως βλεπετε στις φωτο τρια και τεσσερα... παρακατω θελω τη γνωμη σας.... στις φωτο πεντε, εξι, εφτα ειναι η λαμαρινα που εμεινε και αφου την σταβωσα την τοποθετησα δοκιμαστικα για να βγαλω φωτο στην πλατη της κλουβας... σκεφτηκα οτι ετσι και δεν θα λερωνουν τα παπαγαλακια μου οταν τρωνε και θα αισθανονται πιο ασφαλεις... τι λετε εσεις?? θελω τη γνωμη σας... να τη βαλω η οχι...?? σας ευχαριστω!!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι!!!! ειπα και σημερα να δουλεψω λιγο και πηγα στο μαγαζι...
μετα απο σκεψη σημερα αποφασισα να μην χρησημοποιησω καθολου λαμαρινα και να γινει και το ταψι αλλα και η πλατη απο κοντρα πλακε (ξυλο) ![]() βλεποντας πιο κατω τις φωτο θα συμφωνησετε μαλλον μαζι μου... σημερα εκανα το ξυλουργο και εκανα το σπιτι πιο καλαισθητο στο ματι... θα ειναι βλεπετε μεσα στο σαλονι οποτε επιβαλεται... ειχα παρει τα ξυλα που βλεπετε στη πρωτη και δευτερη φωτο... αφου μετρησα και τα εκοψα στις διαστασεις που επρεπε, τα γωνιασα οπως βλεπετε στις φωτο τρια και τεσσερα... και μετα αρχησα να τα βαζω πανω στην κλουβα οπως βλεπετε στην φωτο πεντε. το τελικο αποτελεσμα το βλεπετε στις φωτο εξι και εφτα... φυσικα μολις φυγουν στα πανακια και μπει η πλατη και το ταψι θα βαφτουν ολα... και οσο το βλεπω τοσο μου αρεσει... ![]() αυριο θα παω βα παρω ξυλο για πλατη και ταψακι, οποτε σε 2-3 μερες θα ειναι ετοιμο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() πολυ τυχερα τα κοκατιλ σου φιλε μου...αν τα φροντιζεις με τοση προσοχη οπως εφτιαξες το κλουβι...θα περνανε ζαχαρη.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για να αφιερωνω τοσο χρονο και υπομονη για το κλουβι... φαντασου να ειναι μεσα και να μου κανουν και παιχνιδακια...
κι αν δεν τους αρεσει θα μπαινω εγω μεσα... τελικα πλατη θα βαλω... θα ειναι ομορφο....
|
||||
|
||||
![]()
Bάλε πλάτη, θα τους αρέσει. Παρακολουθώ το ποστ αλλά δεν ήθελα να γράψω γιατί είχα τις μαύρες μου επειδλη πριν 2 εβδομάδες μας 'αφησε χρόνους ο δικός μου παπαγάλος. Ένας υπέροχος blue front amazon, άλλο να σου λέω και άλλο να τον έβλεπες. Είχε χρόνιο πρόβλημα στους πνεύμονες από πνευμονία που έπαθε όταν ήταν μικρός. Είχε γεννηθεί το 1990 και στην κατοχή μου ήταν από το 1996. Τρείς φορές τον γλύτωσα την τελευταία στιγμή αλλά αυτή την φορά δεν άντεξε. Τον έλεγαν fidel και έλεγε πολλές λέξεις, καθόταν μόνιμα έξω από το κλουβί του και τι να λέω τώρα, ήταν μέλος της οικογένειας. Καλή τύχη με τα κοκατίλ, είναι υπέροχα πουλιά.
ΦΙΛΙΚΑ - ΜΑΚΗΣ
|
||||
|
||||
![]()
πω πω.... λυπαμε πολυ φιλε...
καταλαβαινω πως εισαι... και παλυ λυπαμε πολυ!!!! τουλαχιστον του προσφερες οτι του αξιζε, ειμαι σιγουρος...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν λές τίποτα. Είχα ολόκληρο φαρμακείο για πάρτη του. Αν δεις τι κοκτέιλ φαρμάκων του έδινα, λες και ήμουνα φαρμακοποιός. Να προσέχεις τα ρεύματα, και το χειμώνα και το καλοκαίρι. Από αυτά την πατάνε, βέβαια όχι τόσο τα κοκατίλ όσο οι ροζέλες. Και ποικιλία στην τροφή. Να τους δίνεις από όλα. Όμως εκτός από τους σπόρους όλα τα άλλα με μέτρο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
Ερωτηση για Α/Ο! | Wizart | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-08-07 22:03 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |