|
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνονται αλλαγές νερού μόνο με απιονισμένο έτσι ώστε κάποια στιγμή θα έχει μόνο απιονισμένο μέσα! Δεν θα μπαίνει καθόλου νερό δικτύου! Το κόστος θα είναι 12Ε το μήνα(έρχεται και χειμώνας δεν θα έχουμε εξάτμιση). Όσο για την τύρφη???
![]() ------------------------- Το ενυδρείο μου είναι το 96lt carefour λες να μην επιβιώσουν???Το ύψος είναι 32cm(καθαρό). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panaghs : 31-08-08 στις 14:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το απιονισμένο νερό έχει ph μικρότερο του 6 και νομίζω ότι έχει μηδενικές σκληρότητες χωρίς να είμαι σίγουρος. ----------------------------- Δεν τίθεται θέμα επιβίωσης...θα ζήσουν το θέμα είναι πως όμως. Είναι πολύ ψηλά ψάρια με αποτέλεσμα να θέλουν ενυδρείο με ύψος 50cm+. Kαλύτερα μόνο τα ραμ. |
|
||||
|
||||
![]()
Το απιονισμενο εγω ξερω απο την χημεια του σχολειου οτι εχει 7(εχω κανει και τεστ με υγρα τεστ τετρα και βγηκε 7) ...Δεν γινετε να βαλεις σκετο απονιοσμενο νερο στο ενυδρειο σου, πρεπει να βαλεις ιχνοστοιχεια αλλιος θα βαζεις και μερικο νερο δυκτιου ...Τα σκαλαρια θελουν 50 ποντους καθαρο υψος μινιμουν...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά!Θα το ξανασκεφτώ το πράγμα και αν είναι βάζω gurami gyppies που είχα και πριν και θέλουν σκληρό νερό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το απιονισμενο νερο εχει τυχαια τιμη ph, καθοτι δεν διαθετει καθολου ηλεκτρολυτες...
Μακροπροθεσμα η συσκευη αντιστροφης οσμωσης ειναι μονοδρομος... Τυρφη σε πολυ σκληρα νερα απλα δεν κανει και πολλα, ενω το απιονισμενο ειναι μαλλον ακριβο (12 ευρω το μηναν λιγα ειναι? ) ασε που ειναι και πιθανα επικινδυνο. Και σε σκετο απιονισμενο νερό δεν ζει τιποτε. Χρειαζεται να μπουν και λιγοι ηλεκτρολυτες, ειτε με μιξη νερου βρυσης, ειτε με τα γνωστα σκευασματα. |
|
|||
|
|||
![]()
Η τύρφη πόσο μπορεί να κατεβάσει το Kh?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας . Εξαρτάται από την ποιότητα της τύρφης , από την ποσότητα που βάζεις σε σύγκριση με τα λίτρα νερού κτλ.
Συνήθως με την τύρφη κάνουμε δοκιμές για να βρούμε την ρουτίνα που μας χρειάζεται . Η ΑΟ είναι μονόδρομος όπως είπαν και ποιο πάνω . Ξεκίνησα με τύρφη και τα βρήκα ζόρικα . Οχι τώρα ότι δεν την βάζω στο ενυδρείο μου αλλά για άλλον σκοπό . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
GH-KH-PH | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 24-11-07 12:51 |
Κατεβασμα ΡΗ , GH , KH | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-11-07 13:30 |
KH-GH-PH | gleboukas | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 06-12-06 11:09 |
ph,kh,gh help!!! | aristsats | Malawi | 29 | 24-05-06 23:44 |
Μετρησεις GH,KH,PH :? | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-07-04 23:01 |