|
|
||||
|
||||
![]()
προσοχή στην οικοδομική γιατί μία φορά που τέσταρα είχε μέσα ασβεστολιθικούς κόκους, συν ότι έχω ακούσει ότι μπορεί να σφίξει και να "πετρώσει" κάπως.
|
|
||||
|
||||
![]()
καθε αμμος μπορεις να σφιξει και να πετρωσει...γιατο και χρειαζεται να την "πειραζουμε" με ενα πιρουνι ανα χρονικα διαστηματα....εγω απο εδω κανα 2 φορες που πηρα δεν ειχε καθολου ασβεστολιθο...και τεστ με οξυ και μετρηση σκληροτητας σε κυπελλο με λιγο νερο και αμμο....
παντως με εσωσε γιατι 50 κιλα αμμο απο πετσοπ θα αδειαζαν οι τσεπες μου..και μουστοιχισε 2 ευρω.. ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από Θεσσαλονίκη...? | lousfakos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 12-05-08 17:32 |
φυτά από λίμνη | drakoulis | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 24-05-07 15:29 |
Μετάφραση από Πολωνικό άρθρο "Πιράνχα ελεύθερα σε ποτάμι" | Makis M | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 24-08-06 23:49 |
Νερό από A/C | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-08-04 21:33 |
Κλαδιά δέντρων από ποτάμι; | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-10-03 11:43 |