|
|
||||
|
||||
![]()
με τις νεες φοτο μπορω να πω οτι willow 100%οχι γιατι απλωνει σε πλατος γενικα η willow
ο τροπος αναπτυξης δειχνει αρκετα για flame εμενα η flame ειναι η μονη που αναπτυσεται ετσι σαν προκα τοσο ισια απλα η γνωμη μου ειναι οτι αδικος κοπος ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν προκειται να καταληξεις με σιγουρια ποια ειναι ποτε τι διαφορα θα σου κανει δηλαδη αν ειναι flame η willow? ![]() εχεις κοιταξει να δεις ποια ειδη εχει στον καταλογο της η dennerle?πχ η τροπικα βγαζει μονο java και xmass για ριξε μια ματια στο site τους να δεις για να διαλεξουμε μεταξυ καθορισμενου αριθμου ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ειλικρινα δεν με πειραζει ποιο ειδος ειναι. Θα ηθελα ομως να ξερω τις απαιτησεις της. Παντως εχεις δικιο, δεν προκειται να καταληξω, αφου με την πολυμορφια που παρουσιαζουν τα διαφορα ειδη που προσφατα σχετικα παρουσιαστηκαν στην αγορα,ακομα και οι καλλιεργητες εχουν μπερδευτει, Ποσο μαλλον εγω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εντελως εγκυκλοπαιδικα, να σας ενημερωσω οτι η moss που εχω αναγνωριστικε επιτελους. Εντελως τυχαια επεσα πανω σε ενα γερμανικο forum που την περιεγραφε και ειχε και φωτογραφια.
Προκειται λοιπον για triangle moss (Cratoneuron filicinum) Στοιχεια :θερμ 4*-25*, ΡΗ 6.2-8.0, φωτισμος μεσαιος εως πολυ υψηλος, μεσαι εως αργη αναπτυξη, υψος 3-6 εκ. Ευρωπαικο ειδος. Πυκνη συμπαγης αναπτυξη με λαμπρο ανοιχτο πρασινο χρωμα. Προς το παρον απ οτι ειδα την διαθετει μονο η Dennerle. Εγω την εχω πανω σε κεραμιδι.. ![]() και πανω σε ξυλο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Αλέξανδρε!!! Καλή ανάπτυξη να έχει, ν΄αποκτήσουμε κι εμείς κανένα κλαδεματάκι
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Eννοειται οτι θα μοιρασω κλαδεματακια οταν ερθει η ωρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω οτι ειναι παλιο το ποστ απλα την πηρα και εγω αυτην την μοος πριν 2 μερες ξερεισ κανενα καλο τιπ να μου δωσεις???
βασικα την εκοψα και την εβαλα σε 2 μικρα ξυλακαρακια που εχω και σε ενα μεγαλο ξυλο και αυτο που περισεψε το αφησα ετσι οπως ηταν με το συρμα στον βυθο λες να μου πιασει σαν χαλακι????
|
|||
|
|||
![]()
Την εχω δοκιμασει και σαν χαλι και ηταν παρα πολυ ωραια ετσι λεπτη και πυκνη που ειναι. Αν βρει συνθηκες που της αρεσουν και αρκετο φωτισμο αναπτυσσεται γρηγορα και κουρευεται σε ο,τι σχημα θελεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
java moss | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 12-10-07 18:10 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
moss | leonm | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 23-10-06 14:25 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |