|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε από ορεστιάδα ειμαι.Πολύ μακρια μου πέφτει.ΚΑι δευτερον ειμαι μόλις 15 χρονών.Η χαλαζιακή άμμμος που μου έδωσαν ήτανμπλέ χαλίκι.
|
||||
|
||||
![]()
φιλε hotgates . Aν τυχον κατεβεις προς Κομοτηνη μερια πες μου να σου δωσω φυτα. Οταν κλαδευω εχω αρκετη ποσοτητα : λιμνοφυλλο , πολυσπερμα , ρεπενς και λευκοκεφαλα για τρια 15λιτρα ενυδρεια οχι για ενα που θες εσυ. αααα και κερατοφυλλο με το μετρο εχω αν θες.
Χεχεχε Συντομα πιστευω να μας δεις και στα μερη σου. Η παρεα Αν. Μακ. Θρακης(Δες την υπογραφη μου) θα διοργανωσει την επομενη εκδρομη στη Δαδια. Οποτε ετοιμασου. |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΑ φυτα τα αγόρασα όμως η χαλζιακη άμμος μιαζει με χαλίκι παρα με άμμο ή μήπως με κοροιδεψαν?
|
||||
|
||||
![]()
ορεστιαδα αμαλιαδα.....μπερδευτηκα!παρε μια ποσοτητα αμμου και ριξε ακουαφορτε...αν αφρισει σημαινει οτι ειναι ασβεστολιθικη αρα και ακαταλληλη για ψαρια που απαιτουν μαλακο νερο
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μοιαζει με άμμο αλλά με χαλίκι.
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα δεν είναι άμμος αλλά μπλέ χαλίκι.
Καλύτερα αφού τώρα ξεκινάς μην το βάλει. Είναι αφύσικο. |
|
||||
|
||||
![]()
Και τι θα κα΄νω την πλήρωσα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neo.occelatus και Neo.caudopunctatus | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 16-03-08 01:07 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |
neo.occelatus και neo.caudopunctatus | Z_X | Tanganyika | 9 | 16-11-07 20:49 |
neo enydreio..... | ntalikaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 30-09-07 18:42 |