|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή όπως είπες τώρα ξεκινάς (καλώς ήρθες) όσο κι αν πιστεύεις ότι έχεις καταλήξει κάπου...πίστεψε με δεν έχεις καταλήξει πουθενά
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες και απο μενα..και καλο ξεκινημα στο χομπυ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ξεκινημα καταρχας.....
Εφόσον ξεκινας τώρα το χόμπι καλό είναι να αρχίσεις με ένα ενυδρείο φτηνό. Το καρφουρισιο θα σου κανει τη δουλεια μια χαρα για αρχη. Το να δώσεις λεφτα σε ένα επωνυμο ενυδρειο όπως το ριο σε τόσα λιγα λιτρα ειναι κριμα. Αργότερα αν τελικα κολησεις το μικροβιο για τα καλα, μπορείς να πας σε κάτι πιο επώνυμο και φυσικα πιο μεγάλο αφου με τα 120 λίτρα εχεις παρα πολλους περιορισμούς στα ψάρια που μπορεις να βαλεις μεσα. Γιατί πιστεψε με αν το κολλησεις τότε ολα τα ενυδρεια θα σου φαινονται μικρα..... Εγώ για παράδειγμα άρχισα με ένα record 60 μετά πήρα άλλο ενα record 60. Μετά ενα record 70 μετα ενα ριο 125, επειτα ενα lido120, μετα ενα ριο 180, μετά 2 ριο 240, έπειτα ενα ριο300 και τέλος τωρα δες την υπογραφη μου....... Εννοειται ότι τώρα κανω σχεδια για ενυδρεια μηκους 2,5 μετρων.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μιας και μιλάμε για κόστος, πόσο θα έπρεπε να πληρώσω για ένα ριο 120? Σε 2 γνωστά μαγαζιά της Θεσ/νίκης μου λένε για 340-380 μαζί με τη βάση, ενώ στην Αθήνα μόνο 269. Πάλι αδικούμαστε στην επαρχία μου φαίνεται... Το να αγοράσω από online μαγαζί (π.χ. aquaristikshop) είναι τρέλα; |
|
||||
|
||||
![]()
Ψάξτο καλύτερα αδερφέ, γιατί με 350 ευρουλάκια, πήρα το 200άρι μου εδώ στα Χανιά και έχω μέσα ένα ξευγάρι δίσκους.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Εγώ προτείνω στο φίλο να μετρήσει το χώρο που θέλει να το τοποθετήσει. ¶ν είναι μέχρι ένα μέτρο μήκος πας μέχρι 200 λίτρα. Αν έχεις 120 μήκος πας μέχρι 300 λίτρα. Μιλάω πάντα για τη μάρκα juwel που ξέρω τις διαστάσεις. Το τι ψάρια θα βάλεις είναι κάτι που σίγουρα θα το αποφασίσεις μετά. Ψάρια αλλάζεις εύκολα. Ενυδρεία δεν είναι εύκολο να αλλάξεις. Πάντως στα 200-300 λίτρα έχεις αρκετές επιλογές. |
|
||||
|
||||
![]()
Για πες το στον Ηλια αυτο
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλησπέρα σε όλους!!!-νέος στο χόμπυ | *ΙΧΘΥΣ* | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 05-04-07 15:48 |
Νέος Στο Χόμπυ! Υπομονή Και Καλή Διάθεση! Πολλές Ερωτήσεις! | DUKEMNUKEMgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 14-01-05 12:12 |
Καινούριοι στο φόρουμ και στο χόμπυ, δείτε αυτό πριν απ'ολα! | Tolis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-08-03 21:52 |