|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι. Νομιζω ομως οτι δεν τα καταφερε....Ψαχνω απο εχθες το πρωι και δεν την βρησκω
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς όταν κάτι πάθουν σχεδόν ποτέ δεν....επανέρχονται.
|
||||
|
||||
![]()
Μετα την απωλεια της θηλυκιας , αποφασισα πριν μια εβδομαδα να παρω αλλη .Νομιζω ομως οτι πηρα αρσενικο με αποτελεσμα ο αρσενικος που εχω να τον κυνηγαει και ο νεος να εχει χα σει το χρωμα του.Σε περιπτωση που βρω θυληκο πρεπει τον νεο αρσενικο να το βγαλω απο το ενυδρειο???
Το ενυδρειο ειναι φυτεμενο juwel lido 120 L Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
κριμα για το χαμο του ψαριου
δεν ειμαι γιγουρος για την αποψη μου αλλα εχω την εντυπωση τα ψαρακια ειναι ολα αρσενικα δεν ειμαι σιγουρος το ξαναλεω παιδες
|
|||
|
|||
![]()
Αν και οι φωτογραφιες που κοιταζες ειναι πανω απο 4 ετων (βλ. ημερομηνια δημοσιευσης), τα ψαρια στις δυο πρωτες φωτογραφιες ειναι αρσενικα ενω στις αλλες τρεις ειναι θηλυκα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πρωτο ποστ 22-07-08, 12:24
|
||||
|
||||
![]()
και εγω αυτο ειδα 22/7/08
και επειδη εχασε το υποτηθεμενο θηλυκο ειπα να ποσταρω την γνωμη μου χωρις σιγουρια το ξανατονιζω ![]() για να κοιταξει να βρει ισως καποια θηλυκα παραπανω
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυλο κριμπ; | strinzis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 9 | 16-03-08 13:56 |
Φυλο plecostomus ?? | Marvin | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 22-02-08 19:59 |
φυλο kribensis | alexinio | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 33 | 12-02-08 14:24 |
φυλο δισκου | rixardos73 | Δίσκοι | 15 | 28-10-07 14:32 |
Φυλο | anasios | Δίσκοι | 2 | 05-09-05 00:24 |