|
|
|||
|
|||
![]()
Από τους 30 μου πηγε στους 28,αύτο ειναι καλό ή μπορει να πάρει και άλλο ριξιμο?Ρωτάω γιατι χθες δεν ήταν και η πιο ζεστή μερα θα υπάρξουν και ποιο ζεστές και δεν θέλω όταν θα φύγω για διακοπές να μου χτυπησει κανενα 30+ μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσες ώρες δούλευε και με τι θερμοκρασία περιβάλλοντος?
|
|||
|
|||
![]()
ΔΟΥΛΕΥΕ 24ΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 30-31
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και...φωνάζεις πάλι θα σου πω οτι λογικά έτσι όπως τα λες δεν σε καλύπτει.
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις καμια λυση τι μπορω να κανω γιατι τωρα εχω το ενα προς τα κατω και το αλλο του φιλτρου προς τα πανω.εκτος να θελει και λιγακι το καπακι ανοιχτο ωστε και η εξαγωγη να μην μπουκωνει
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανοίγοντας το καπάκι έχεις αύξηση της εξάτμισης άρα και μεγαλύτερη απαγωγή θερμοκρασίας.
ΣΗΜ:Θέλει λοιπόν να προσέξεις και το θέμα εξάτμιση
|
|||
|
|||
![]()
Αρα κατσε να ανοιξω σημερα λιγακι το καπακι,ενα με δυο ποντους μονο αν ειναι,το σιγουρο ειναι οτι θα χρειαστει να γεμιζω συνεχεια νερο γιατι θα μου χανει συνεχως,αλλα οπως λες να μου την κατεβασει και αλλο την θερμοκρασια(παλι καλα που ειστε και εσεις εδω και βοηθατε λιγακι την κατασταση αλλιως με εβλεπα με παγοκυστες ολο το καλοκαιρι)λες να μου την παει γυρω στους 26 - 27 απο 28
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψυξη με ανεμηστηρακια και ψηφιακο θερμοστατη | ikapa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 27-07-06 12:01 |