|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Y.Γ. οι υπερχιλισεις τις tunze ακουγοντε??
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο ολο το project...
ειμαι σιγουρος οτι θα το δουμε σε καποιο μελλοντικο τευχος του περιοδικου,ολοκληρομενο σαν παρουσιαση,οπως αλλωστε αυτο αρμοζει σε σουπερ ενυδρεια που στηνει κατα καιρους ο κυρ-γιαννης.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις ξεχάσει πως πρέπει να είναι
![]() Ένωσε τις ρίζες όπως λέει ο Pritanis και μπορεί να χρειαστείς και λίγες ακόμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Oι ρίζες κάνουν το νερό.... τσάι. Μην πω ακόμα πιο μαύρο.
Όμως επειδή δεν μ΄ αρέσει έχω μόλικο άνθρακα να "τραβάει"... Το φωτιστικό είναι το παλιό με τις απαραίτητες τροποποιήσεις βέβαια. Στην φωτογραφία είναι αναμμένη μόνο η μια Τ5 λάμπα 80Watt, ας φαίνεται τόσο φωτεινό. Ενώ υπάρχουν ακόμα άλλες δυο ίδιες λάμπες. Αυτό που σκέφτομαι είναι να ανάβω μόνο τις 2 (δηλαδή 160 Watt). Στα 750 λίτρα 160 watt δεν είναι και πολλά... Φυτά θα βάλω λίγα και μόνο εχινόδορους διότι η θερμοκρασία χτυπάει 30 -32 C και φοβάμαι ότι θα χαλάσουν.
|
|||
|
|||
![]()
Οι υπερχειλίσεις ναι ακούγονται γιατί το νερό που επιστρέφει είναι κατά πολύ πιο λίγο από αυτό που μπορούν να τραβήξουν. Αποτέλεσμα οι σωλήνες να τραβάνε και πολύ αέρα και να ακούγεται θόρυβος.
Έχω στραγγαλίσει την μία σχεδόν κατά 70% και έτσι γεμίζει με νερό και δεν ακούγεται, ενώ η άλλη είναι ελεύθερη. Αν την στραγγαλίσω και αυτή δεν ακούγεται τπτ. Παράλληλα για να μην γίνει οποιαδήποτε αστοχία, οι αντλίες επιστροφής βρίσκονται σε ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου στάθμης. Πολλάτε, δεν περνάς καμιά μέρα να φέρεις και καμιά ρίζα που τις έχεις εξαφανίσει όλες, να κάνουμε κανένα σωστό aquascaping???? ¶ντε.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ποσες ιντσες ή mm ειναι οι τρυπες???
εγω πιστευα οτι οσο πιο μεγαλες ειναι οι τρυπες τις υπερχιλισης τοσο το καλυτερο..........
|
|||
|
|||
![]()
Ρίζες έχω και εγω γιάννη.........θα σου φέρω ........
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν θυμάμαι καλά περίπου στους 4 πόντους. Γιάννη ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πολλα πολλα μπραβο και συγχαρικια
|
||||
|
||||
![]()
καλά ρε Mikele δίνεις στο νούμερο
![]() ![]() Αυτός νομίζει ακόμα ότι έχει θαλασσινό , δεν βλέπεις το στήσιμο φτιάχνει υφάλους ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |