|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχει καμια σημασια αυτο
![]() Για τις επιπτωσεις του καπνου σε επιπλα κουρτινες πνευμονια δεν εχω να πω κατι... Για τα ενυδρεια, καποιοι παλια βαζανε την αεραντλια εξω στο μπαλκονι, ή της παρεμβαλλανε ενα μικρο φιλτρο ανθρακα. Πραγμα που το βρισκω λιγο εξεζητημενο, η οξυγονωση ετσι κι αλλιως γινεται απο την επιφανεια, και αν εχει καπνο το δωματιο, θαχει και η επιφανεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα τολμήσω να πω πως το παρακάνουμε μερικές φορές .......
|
||||
|
||||
![]()
εμενα παντως τα ψαρια μου τα πιανει ενας τσιγαροβηχας πολυ ασχημος το πρωι
![]() ![]() ![]() ![]() εγω αμα βαλω την αεραντλια στο μπαλκονι εσδω στα κατω πατησια θα χω τερατογενεσεις ειμαι σιγουρος ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με το καθρέφτισμα του νερού. | lucy | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 15 | 29-12-07 16:56 |
SOS Πάνω απο τα όρια η αμμωνία | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-12-07 10:54 |
Υπολογισμός του CO2 σε σχέση με το pH και την σκληρότητα του νερού | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-09-07 15:15 |
Θα τα πεταξω απο το μπαλκονι τα μανομετρα!!!! | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 15-09-07 17:28 |