|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
πρεπει να μαθεις να την χειριζεσε βασικα ![]() εγω παντως σε ολα τα τελευταια ενυδρεια μου εχω αμμο κατω και δεν την αλλαζω με τιποτα ενυδρειο με χαλικι δεν το σκευτομαι μιας και η συμπεριφορα των ψαριων ειναι αρκετα διαφορετικη οχι ολων ισως αλλα των περισσοτερων ,αυτων δεν που κολυμπανε χαμηλα δεν το συζητω γατοψαρα πλεκο και καποιες κιχλιδες αμερικανικες η αφρικανικες για τις οποιες ειναι και απαραιτητη παραδειγμα εγω στους πλεκο και στα cory κανω συνεχεια το εξης τους θαβω ταμπλετουλες στην αμμο και τα παρακολουθω που προσπαθουν να βρουν το ''θαμενο θησαυρο'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μοπάνι και χαλίκι...? | lousfakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 14-05-08 22:03 |
Corydoras και αποριες | kill_bill | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-01-08 18:13 |
Διαφανής ¶λγη σαν μαλλί γριάς και σκούρινε σε κάποια σημεία το χαλίκι ? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 26-12-07 14:04 |
Υπόστρωμα και χαλίκι... ? | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 08-02-07 23:10 |