|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που ειχα παρατηρηση εγω με την τριχοειδη αλγη παλιοτερα οταν ειχα ριξει μεσα στην λιμνουλα που ειχα μερικους κοκους ρυζιου ηταν οτι η αλγη αυτη τα τυλιξε τα εκανε σαν κουκουλια (καπως ετσι εμοιαζαν) και αρχησε να τα τρωει. πολυ φοβαμαι οτι το ιδιο κανει και στα αυγα σου τα τρωει δηλαδη τα αυγα σου γι αυτο ασπριζουν οτι φρεπτικα συστατικα βρισκει τα μασουλαει. Ισως γι αυτο ειναι καλητερα να γεννανε πανω σε συνθετικα χαλακια στυλ ψευτικο γκαζον.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα αυγα ασπριζουν αν δεν εχουν γονιμοποιηθει. |
|
||||
|
||||
![]()
Tolis---->Εκτος αν μιλαμε για το μαγαζακι του τρομου,
καλά που το θυμήθηκες ![]() δεν λέω ότι έχω δίκιο 100% σε αυτά που έγραψα απλά μιας και η άλγη αυτή τρέφεται με συστατικά (δε ζει μονο από της ακτινοβολίες του ηλιου). γιατί όχι να μην τραβάει τα συστατικά από τα αυγά μιας και ακουμπάνε πάνω της? όσο για το ρύζι μέσα σε 2 μέρες γύρο σε κάθε κόκκο είχε μαζευτεί άλγη γύρο του μιλάμε ότι ο kokos ήταν σε περιοχή με άμμο μακριά από το συγκεντρωμένο σημείο της αλγείς και μετά από μερικές μέρες οι κόκκοι κάνανε φτερά ????? παράξενο αλλα τι άλλο να σκεφτώ ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν οι αλγες και τα φυτα τρεφονταν απο τα αυγα που ακουμπουν πανω τους τοτε τα περισσοτερα ειδη ψαριων θα ειχαν εκλειψει.
Το ρυζι προφανως θα επιασε αλγη μιας και ηταν νεκρο σωμα...(κι οχι ο σωστος σπορος), και τα νεκρα αυγα επισης. |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδακια οπως σας ειχα πει καποια ηταν ασπρα fungus τωρα ειναι παρα πολλα αλλα καποια ειναι γονιμοποιημενα τα βλεπω εχουν ματακια και ειναι λιγο ποιο καφε τι να κανω με τα ασπρα ειναι τρομερα δυσκολο να τα αφερεσω διοτι ειναι ολα κολημενα επανω στην αλγη θα γλυτωσει τιποτα λετε? να προσθεσω λιγο αντοιχλοριο? η οχι το νερο ειναι απο την λιμνη δεν εχω προσθεσει κατι παντος και παλι ευχαριστω που ασχολειστε με το θεμα μου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λιγο γρηγορα τραβηγμενες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα βλεπω μικρα )στο μικρο ενυδρειο που τα εχω για την εκκολαψη εχουν κολησει αρκετα στο τζαμι ποτε ταιζω σε δυο ημερες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την βοηθεια σας παρακαλω | spiros1978 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-08 23:29 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-02-08 18:45 |
την βοηθεια σας με την olympus | octania246 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 17 | 12-12-07 12:50 |
την βοηθεια σας | asourtzo | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 02-07-07 15:11 |
την βοηθεια σας με την αλγη,μερος 14253273572ον. | mao | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-05-07 16:35 |