|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειμαι τις αποψης να μην αγορασεις ενηλικα τελικου μεγεθους παρτα μικρα να τα μεγαλωσεις μονο σου με αγαπη τα μικρα σιγουρα περισοτερη ορεξη για κυνηγι θα χουν τα μεγαλα εχω ακουσει σιγα σιγα τεμπελεβουν και μαθαινουν στι ταμπλετες-αναλογα παντα βεβαια
και επισης ειμαι εντελως κατα του να τα παρεις μονο για τα σαλιγκαρια τα σαλιγκαρια ειναι ενα μερος του ''οικοσυστηματος'' ενος φυτεμενου ενυδρειου δεν κανουν κακο πουθενα και να βρισκονται σε υπερπλυθησμο φταιει οτι ταιζεις πολυ μενει τροφη και αναπαραγονται full αμα ταιζεις λιγο τερο θα δεις κατα ποσο θα μειωθουν ειναι και αυτα ενας δεικτης του αν ολα πανε καλα κτλ και δεν πειραζουν πουθενα βγαλε καλυτερα μηχανικα οσα μπορεις ταισε λιγο λιγοτερο το θεωρω ποιο σοφη λυση απ το να φορτωσεις το ενυδρειο σου με 5 ψαρια τελικου μεγεθους 30cm για να καταπολεμισεις τα σαλιγκαρακια ![]() ασε που γενικα εγω αμα ειχα δισκους τα υπολειπα ψαρακια που θα βαζα θα ηταν ελαχιστα για να μην επιβαρυνω το νερο και να χω τις καλυτερες δυνατες συνθηκες
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Clown Loach μου.. | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-01-09 17:29 |
Συμβατότητα με clown loach? | dimitris | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 26-10-06 13:17 |
απορια(clown loach) | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 22:03 |
clown loach | johnny98130 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-06-06 21:54 |